Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα νέα της πιάτσας, 435…

Ελλάδα 0:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα νέα της πιάτσας, 435…

ΝΕΑ

Τα νέα της πιάτσας, 435…

ΝΕΑ

Μετά τις πωλήσεις στα αυτοκίνητα θα μαθαίνουμε εφεξής και τα ποδοσφαιρικά δρώμενα της χώρας! Όπως διαπιστώνουμε οι αλλαγές και οι επενδύσεις πάνε και έρχονται στην πιάτσα και σε άλλους κλάδους!

Advertisement
Advertisement

Φίλες και φίλοι καλησπέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε. Μία εβδομάδα που ξεκίνησε δύσκολα λόγω της ζέστης και θα γίνει ακόμα πιο δύσκολη τις επόμενες ημέρες όπου οι θερμοκρασίες θα ξεπεράσουν ακόμα και τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Με λίγα λόγια χρειάζεται προσοχή στις μετακινήσεις όλων μας αλλά κυρίως σε πεζούς και αναβάτες. Ακόμα όμως και με το αυτοκίνητο η ζέστη δεν… παλεύεται ούτε με τον κλιματισμό, άρα και εδώ χρειάζεται μεγάλη προσοχή.

Γενικά όσο μπορείτε περιορίστε τις μετακινήσεις και κάντε τη δουλειά σας από… μακριά (όσοι μπορείτε). Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά και αναρωτιόμαστε τι θα γίνει το ερχόμενη διάστημα αν από τώρα βράζει ο τόπος…

Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά…

Καυτό καλοκαίρι. Καυτή αγορά…

Advertisement
Advertisement

Καυτός πάντως αναμένεται και ο μήνας για το χώρο του αυτοκινήτου. Από τη μία οι πωλήσεις που πάνε πολύ καλά, από την άλλη οι αλλαγές σε υψηλά επίπεδα. Το έχουμε γράψει σε προηγούμενες στήλες για το τι… έρχεται και όπως διαπιστώνετε, οι πληροφορίες και το ρεπορτάζ που κάνουμε βγαίνουν αληθινά.

Εκεί που θα πρέπει να επικεντρωθούμε δεν είναι μόνο στις επενδύσεις αλλά και στο προσωπικό που και αυτό θα πρέπει να ανταμείβεται σωστά για να έρχεται το ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα.

Σας… βλέπουμε!

Αυτοκίνητο και… ποδόσφαιρο!

Και μέσα σε όλα όσα ζούμε, έχουμε αρχίσει να σκεφτόμαστε και.. ποδοσφαιρικά έπειτα από την ανακοίνωση βόμβα του αγαπημένου οδηγού αγώνων Μάριου Ηλιόπουλου να αναλάβει την ΑΕΚ

Advertisement

Το σίγουρο είναι πως έχουμε να ζήσουμε μοναδικές καταστάσεις σε όλα τα επίπεδα!

Ο πρωταθλητής αναβάσεων Μάριος Ηλιθόπουλος είναι ο νέος ιδιοκτήτης της ΑΕΚ

Στείλτε μας τα νέα σας…

Μην ξεχνάτε πως όσοι θέλετε να μας ενημερώσετε για κάτι που συμβαίνει στην… πιάτσα ή έχετε διαπιστώσει πως κάτι μας έχει ξεφύγει, μη διστάσετε να μας στείλετε μήνυμα στο saribal@otenet.gr με την ένδειξη «Τα Νέα της Πιάτσας».

Advertisement

Καλή ανάγνωση!


Advertisement

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
Πετυχημένες επενδύσεις σημαίνει πως έχεις την ικανότητα να προβλέπεις τις επενδύσεις των άλλων…


Τις 2.747 ταξινομήσεις είχε φτάσει η αγορά των καινούργιων αυτοκινήτων έως και την Παρασκευή 7 Ιουνίου. Σύμφωνα με τα στοιχεία (ανεπίσημα) οι μάρκες Toyota, Suzuki και Hyundai… οδηγούν την κούρσα αυτές στις πρώτες ημέρες.


Σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι, ο επί σειρά ετών πρωταθλητής Ελλάδας στις αναβάσεις Μάριος Ηλιόπουλος, αγόρασε τις μετοχές της ΑΕΚ. Η ανακοίνωση έγινε σήμερα σε κοινή συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Μελισσανίδη και του Μάριου Ηλιόπουλου.


Και επίσημα πλέον η XPENG έρχεται στην Ελλάδα, όπως άλλωστε σας είχαμε ενημερώσει εδώ και εβδομάδες. Το κινεζικό brand φέρνει στη χώρα μας ο Όμιλος Βασιλάκη μέσω της Autohellas Group και εντός του έτους θα λανσάρει τρία αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα. Ήδη φτιάχνεται η πρώτη αντιπροσωπεία και συγκεκριμένα στα Σίδερα Χαλανδρίου, στην πρώην αντιπροσωπεία SEAT – Μακρής. Υπολογίζεται πως θα ξεκινήσει τη λειτουργία της τον Ιούλιο ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες στα τέλη του έτους θα έχει ανοίξει και αντιπροσωπεία στη Θεσσαλονίκη.


Ο Χάρης Δάνδουρας αναλαμβάνει χρέη Επικεφαλής της XPENG στην Ελλάδα και πλέον θα διαχειρίζεται τρία brand, μαζί με τη SEAT και την CUPRA.


Η παγκόσμια οργάνωση Under The Pole ασχολείται με θαλάσσιες έρευνες σε όλον τον κόσμο. Τον τελευταίο καιρό, το σκάφος της γαλλικής οργάνωσης με δεκάδες μέλη του, βρίσκεται στην Ελλάδα και πραγματοποιεί έρευνες στο νησί Φούρνοι. Όπως μαθαίνουμε τη συγκεκριμένη οργάνωση στηρίζει στην Ελλάδα ο Όμιλος Συγγελίδη ο οποίος έχει στείλει και αυτοκίνητα (Peugeot 308 και Peugeot 2008) προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των μελών της.


Επιστροφή σε γνώριμα εδάφη για τον Μάνο Δρακωτό, μέχρι πρότινος Επικεφαλής της Skoda στην Ελλάδα. Από… σήμερα αναλαμβάνει καθήκοντα Chief Sales Officer στην BMW Group Financial Services Hellas.


O Σταύρος Λιάπης, μέχρι πρότινος προϊστάμενος πωλήσεων και ανάπτυξης δικτύων της Skoda αναλαμβάνει Επικεφαλής στην εισαγωγική εταιρεία της τσέχικης φίρμας.


Μέσα στο καλοκαίρι υπολογίζεται πως θα ανέβουν οι τιμές στα καινούργια κινέζικα αυτοκίνητα. Αυτό θα συμβεί καθώς θα αυξηθεί το ποσοστό των δασμών, από 10% που είναι σήμερα ίσως και στο 30%. Στην πράξη ένα αυτοκίνητο λιανική πώλησης στα 40.000 ευρώ με δασμούς 2.500 ευρώ περίπου, θα κοστίζει επιπλέον 5.000 ευρώ.


Σε ισχύ βρίσκεται ο τρίτος κύκλος του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά» για την επιδότηση αγοράς ηλεκτρικών αυτοκινήτων, μοτοσικλετών, τρικύκλων και ποδηλάτων από φυσικά και νομικά πρόσωπα. Πλέον η επιδότηση ξεκινά από τα 9.000 ευρώ και φτάνει έως τα 11.000 ευρώ στην περίπτωση που ο υποψήφιος αγοραστής έχει να αποσύρει και αυτοκίνητο.


Το γράψαμε πως σύντομα θα γίνει και επίσημα γνωστό πως μεγάλη εισαγωγική θα αλλάξει χέρια. Αυτό σημαίνει πως θα υπάρξει περίοδος χάριτος για δύο χρόνια, οπότε και θα γίνει η μετάβαση στους νέους ιδιοκτήτες. Υπομονή και σύντομα θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες (επίσημες…).


O Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη βραβεύθηκε στην εκδήλωση του θεσμού Greek Demographic Awards 2024 by HOPEgenesis που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. H βράβευση αφορούσε το πρόγραμμα «Με Όχημα την Ελπίδα» μέσω του οποίου 27 άνθρωποι έχουν έρθει στη ζωή στην Αλόννησο από το 2019. Από τότε ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη υιοθέτησε το νησί σε μία προσπάθεια να συμβάλλει στην αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος στη χώρα μας.


Την ολοκαίνουργια Σειρά 1 θα αποκαλύψει την Παρασκευή 14 Ιουνίου η εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων BMW. Την ίδια ημέρα θα ακολουθήσει πάρτι το οποίο θα συνεχιστεί και το Σαββατοκύριακο.


Την Τρίτη 25 Ιουνίου θα παρουσιαστεί σε δημοσιογραφική εκδήλωση στην Ελλάδα το ολοκαίνουργιο Fiat 600.


Την 1η Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί δημοσιογραφική εκδήλωση όπου θα αποκαλυφθεί το ανανεωμένο Nissan Qashqai.


Στη Βαρκελώνη θα διεξαχθεί το χρονικό διάστημα 17-28 Ιουνίου το Intetnational Media Drive για το CUPRA Formentor και CUPRA Leon. Σε αυτό θα δώσουν το παρών και Έλληνες δημοσιογράφοι.


Πολλά Microlino έχουν αρχίσει να μεταφέρονται και κυρίως σε τουριστικούς προορισμούς. Πρόκειται για ένα ξεχωριστό όχημα πόλης που δεν περνά απαρατήρητο…


Πανελλήνια ημερίδα για το δίκτυο της διοργάνωσε η εταιρεία ΦίληςGlass η οποία δραστηριοποιείται στην επισκευή κρυστάλλων.


Την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε η επίσημη τελετή υπογραφής συμφωνίας μεταξύ του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και του Ομίλου Κοντέλη που θα προμηθεύσει 7 βυτιοφόρα υγρών καυσίμων και 28 υδροφόρες πυροσβεστικά οχήματα, όλα της IVECO.


ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ AYTOKINHTOY YOUTUBE
Βασίλης Σαρημπαλίδης: 177.000
Trcoff: 74.900
Tractiongr: 32.500
Drive magazine: 27.600
Gocar: 21.200
Carotogr: 15.600
CarGuysGr: 15.300
Autobeat: 6.610
Οδηγώντας: 6.600
Newsauto: 5.510
George Sargiannidis: 5.510
4Τροχοί: 4.660
autotriti gr: 3.750
Panos Seitanidis: 2.450
ΕΠΙ ΤΡΟΧΩΝ: 1.970
Enkinisi: 1.710

  • η μέτρηση αφορά στην ημερομηνία 10/6/2024 (18:00)