Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Ελλάδα 20:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

ΝΕΑ

Τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

ΝΕΑ

Σε ανακοίνωση προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία ενόψει του τετραήμερου εθνικού μας αγώνα.

Advertisement
Advertisement

Τα μέτρα της παίρνει η ΕΛ.ΑΣ, καθώς το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις πλησιάζει στην εκκίνησή του, όντας προγραμματισμένο από τις 5 έως τις 8 Σεπτεμβρίου 2024.

Στο πλαίσιο του «Ράλλυ των Θεών», από την Ελληνική Αστυνομία έχει καταρτιστεί ένα ολοκληρωμένο πλέγμα μέτρων και ρυθμίσεων, για την εύρυθμη και ασφαλή διεξαγωγή του γεγονότος σε περιοχές της Περιφέρειας Αττικής και των Περιφερειακών Ενοτήτων Κορινθίας, Βοιωτίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας και Ευρυτανίας.

Σύμφωνα με τις αρχές, κεντρικός άξονας του σχεδιασμού και των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων αποτέλεσαν κυρίως η πρόληψη και αποτροπή πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων, καθώς και η ασφαλής διεξαγωγή του αγώνα, αποσκοπώντας παράλληλα στην ομαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων.

Advertisement
Advertisement

Να υπενθυμίσουμε, ότι ήδη από σήμερα (2/9/24) πραγματοποιούνται προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας και συγκεκριμένα στο ύψος του Σταθμού Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α.) Μαλακάσας – Σείριος, λόγω διεξαγωγής αναγνωριστικών διαδρομών της Υπερειδικής Διαδρομής.

Η ΕΛ.ΑΣ τονίζει ότι ο εθνικός μας αγώνας είναι ένα σημαντικό event για την Ελλάδα και για αυτόν τον λόγο, η διασφάλιση της διοργάνωσής του καθώς και η ασφάλεια όλων των πολιτών, αποτέλεσε εξ αρχής την κύρια προτεραιότητά της.

Οι αρχές έκλεισαν την ενημέρωσή τους, παρακαλώντας τους οδηγούς να συνεργάζονται και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων, προκειμένου να αποφευχθούν πρόσθετα κυκλοφοριακά προβλήματα, ώστε το «Ράλλυ των Θεών» να διεξαχθεί ομαλά και με ασφάλεια.