Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στους Φούρνους με τη θαλαμηγό των 73,5 μέτρων ο Δημήτρης Μελισανίδης (+video)

Ελλάδα 18:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στους Φούρνους με τη θαλαμηγό των 73,5 μέτρων ο Δημήτρης Μελισανίδης (+video)

ΝΕΑ

Στους Φούρνους με τη θαλαμηγό των 73,5 μέτρων ο Δημήτρης Μελισανίδης (+video)

ΝΕΑ

Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ βρέθηκε προ ημερών στην παγκόσμια πρωτεύουσα ναυαγίων. Ο φακός του Newsauto απαθανάτισε το εντυπωσιακό σκάφος που μισθώνεται ακόμα και ένα εκατομμύριο ευρώ την εβδομάδα…

Advertisement
Advertisement

Ο Δημήτρης Μελισανίδης έχει στην κατοχή του δύο θαλαμηγούς, τη Vera και τη Lady Vera. Τα σκάφη αυτά χρησιμοποιεί για τις καλοκαιρινές του διακοπές στα νησιά του Αιγαίου αλλά και σε επαγγελματικά ταξίδια.

Τις τελευταίες εβδομάδες ταξιδεύει σε νησιά του Αιγαίου με το Lady Vera, το μήκος του οποίου φτάνει τα 73,5 μέτρα. Πριν από λίγες ημέρες με το συγκεκριμένο βρέθηκε στο νησί Φούρνοι το οποίο βρίσκεται μεταξύ Ικαρίας και Σάμου.

Όπως μπορείτε να δείτε και από τις αποκλειστικές εικόνες του Newsauto, η θαλαμηγός του Δημήτρη Μελισανίδη έδεσε στο λιμάνι του νησιού και όπως ήταν αναμενόμενο συγκέντρωσε πάνω του όλα τα βλέμματα των περαστικών. Μάλιστα φίλοι της ΑΕΚ φωτογραφήθηκαν μαζί του και συζήτησαν θέματα που αφορούν την αγαπημένη τους ομάδα.

Διαθέτει και ελικοδρόμιο

Advertisement
Advertisement

Το σκάφος που έχει στην κατοχή του ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ έχει κατασκευαστεί το 2011 και διαθέτει σχεδόν τα πάντα. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να απολαύσουν δεκάδες θαλάσσια παιχνίδια, να παρακολουθήσουν τις αγαπημένες τους ταινίες στην αίθουσα σινεμά, να χαλαρώσουν στο τζακούζι και πολλά άλλα. Αξίζει να αναφέρουμε πως στο συγκεκριμένο σκάφος μπορεί να προσγειωθεί ακόμα και ελικόπτερο.

Το Lady Vera παίρνει κίνηση από δύο κινητήρες που έχουν συνολική ισχύ 4.720 ίππους ενώ μπορεί να κινηθεί με ανώτατη ταχύτητα τους 17 κόμβους. Οι δεξαμενές του καυσίμου που διαθέτει αγγίζουν τα 192.000 λίτρα πετρέλαιο ενώ η μέση κατανάλωση καυσίμου ανά ώρα φτάνει τα 900 λίτρα.

Πόσο ενοικιάζεται;

Advertisement

Τη θαλαμηγό Lady Vera χρησιμοποιεί ο Δημήτρης Μελισανίδης για τις εξορμήσεις του, όμως υπάρχει και η δυνατότητα να τη μίσθωση όποιος ενδιαφέρεται. Συγκεκριμένα το εν λόγω σκάφος και ανάλογα με την χρονική περίοδο μισθώνεται από 700.000€ έως ένα 1.000.000 ευρώ, όπου στις τιμές αυτές δεν συμπεριλαμβάνονται ούτε οι φόροι ούτε το κόστος των καυσίμων.

Advertisement