Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στους δρόμους το Hyundai N Vision 74!

Ελλάδα 14:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στους δρόμους το Hyundai N Vision 74!

ΝΕΑ

Στους δρόμους το Hyundai N Vision 74!

ΝΕΑ

Σε μία ανατροπή δεδομένων, η Hyundai προχωράει σε κάτι που κανείς δεν περίμενε και τολμάει να προχωρήσει στην παραγωγή του περιλάλητου κόνσεπτ .

Advertisement
Advertisement

Μετά από χρόνια γεμάτα φημολογίες, το τοπίο σχετικά με το N Vision 74 ξεκαθαρίζεται. Η Hyundai ενημέρωσε ανεπίσημα, πως το λαοφιλές κόνσεπτ αναμένεται να μπει στην παραγωγή πριν το 2030 και θα αποτελέσει ένα από τα 21 μοντέλα που θα έχει παρουσιάσει μέχρι τότε.

Η είδηση προήλθε από επίσημα χείλη και συγκεκριμένα από τους ανθρώπους της εταιρείας που παρευρέθηκαν στην ετήσια συνάντηση CEO και επενδυτών. Εκεί, έγινε αναφορά στο N Vision 74, καθώς άνθρωπος της Hyundai είπε πως αποτελεί ένα από τα μελλοντικά «ηλεκτρικά υψηλής απόδοσης» της μάρκας.

Δυστυχώς, δεν έγινε καμία αναφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά για το N Vision 74 παραγωγής, συνεπώς κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει στα σίγουρα εάν η Hyundai θα προχωρήσει με το υδρογόνο, όπως προβλέπει το κόνσεπτ.

Advertisement
Advertisement

Εάν αναλογιστούμε ότι αυτό το σύστημα πρόωσης -προς το παρόν- λάμπει διά της απουσίας του στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία, κρίνουμε πιθανότερο η Hyundai να επιλέξει ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο σύστημα.

Πέρυσι τον Δεκέμβριο, υπήρξε μία φήμη που έλεγε ότι η κορεατική εταιρεία θα κατασκευάσει μόλις 100 μονάδες. Σε αυτή την περίπτωση, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την περίπτωση του υδρογονοκίνητου N Vision 74, διότι θα ήταν μόνο ένα πιλοτικό πρότζεκτ.

Η Hyundai δεν ενημέρωσε σχετικά με το πότε το δυναμικό σπορ αυτοκίνητο θα μπει στην παραγωγή. Το σίγουρο είναι ότι θα το δούμε πριν το 2030. Στην Κορέα, πάντως, πιστεύουν ότι θα ξεκινήσει να παράγεται το 2026.