Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στο δρόμο της ανανέωσης το Renault Austral

Ελλάδα 19:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στο δρόμο της ανανέωσης το Renault Austral

ΝΕΑ

Στο δρόμο της ανανέωσης το Renault Austral

ΝΕΑ

Το SUV της γαλλικής μάρκας αναμένεται να υιοθετήσει τα νέα εταιρικά χαρακτηριστικά.

Advertisement
Advertisement

Το Austral (στη φωτογραφία η τρέχουσα γενιά) έφτασε για να αντικαταστήσει το Kadjar μόλις το 2022. Έκτοτε η Renault έχει εισάγει μια νέα εταιρική εμφάνιση, όπως φαίνεται σε αυτοκίνητα όπως το νέο Clio, το Rafale και το πρόσφατα ανανεωμένο Captur.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι κατά τα πρότυπα των προαναφερθέντων μοντέλων και ειδικότερα του (πιο «συγγενικού») Rafale, έφτασε η ώρα της ανανέωσης και για το Austral.

H facelift έκδοση αναμένεται να λανσαριστεί στις ευρωπαϊκές αγορές το 2025, ωστόσο η Renault δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα λεπτομέρειες, ούτε για τις εξωτερικές αλλαγές, ούτε για νέες εισαγωγές στα τρέχοντα συστήματα μετάδοσης κίνησης.

Advertisement
Advertisement

Φημολογείται εντόνως ότι μια αναβαθμισμένη εκδοχή του 1.2 E-Tech, έρχεται για να προστεθεί στην γκάμα των κινητήρων. Οι πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, αναφέρουν το επερχόμενο Austral βρίσκεται στο στάδιο των δοκιμών.

Οι περισσότερες εξωτερικές αλλαγές εστιάζονται στο εμπρόσθιο τμήμα. Καινούργιο καπό, νέοι προφυλακτήρες και προβολείς και ανασχεδιασμένη μάσκα, που θα τονίζει το σήμα της γαλλικής μάρκας, όπως συμβαίνει σε όλα τα τελευταία μοντέλα της.

Στο εσωτερικό δεν θα πρέπει να περιμένουμε ιδιαίτερες εκπλήξεις, αλλά θεωρείται δεδομένο ότι οι ψηφιακές παροχές υπηρεσιών του Austral, θα ανέβουν επίπεδο.