Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στην Ελλάδα το νέο MG3 Hybrid+ (Τιμές)

Ελλάδα 16:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στην Ελλάδα το νέο MG3 Hybrid+ (Τιμές)

ΝΕΑ

Στην Ελλάδα το νέο MG3 Hybrid+ (Τιμές)

ΝΕΑ

Το πολλά υποσχόμενο υβριδικό MG3 Hybrid+ ξεκινά να διατίθεται στην χώρα μας σε τιμή που αναμένεται να ταράξει τα νερά της ελληνικής αγοράς.

Advertisement
Advertisement

Ένα αυτοκίνητο που αναμενόταν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην χώρα μας κάνει ήδη τα πρώτα του βήματα στην εγχώρια αγορά, με την ελληνική αντιπροσωπεία να ανακοινώνει τις τιμές και τα πακέτα εξοπλισμού.

Με βάση τα όσα ανακοινώθηκαν σήμερα σε ειδική εκδήλωση, το MG3 Hybrid+ με τους 195 ίππους και το ιδιαίτερα εξελιγμένο υβριδικό σύστημα θα ξεκινά στην βασική του έκδοση Excite από τις 20.450 ευρώ.

Για τον πρώτο καιρό του λανσαρίσματος, θα υπάρχει έκπτωση 500 ευρώ, με αποτέλεσμα η τιμή εκκίνησης του MG3 Hybrid+ να διαμορφώνεται στις 19.950 ευρώ. Ένα νούμερο το οποίο ξεπερνά κάθε προσδοκία και δημιουργεί νέα δεδομένα στην αγορά των πλήρως υβριδικών μοντέλων στην Ελλάδα.

Advertisement
Advertisement

Η έκδοση Exclusive θα ξεκινά από τις 21.950 ευρώ (ή τις 21.450 ευρώ με την έκπτωση) και η έκδοση Luxury θα κοστίζει 23.450 ευρώ (ή 22.950 ευρώ με την έκπτωση λανσαρίσματος).

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο εξοπλισμός είναι ιδιαίτερα πλούσιος ακόμα και από την βασική έκδοση Excite η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων Adaptive Cruise Control, Αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης, αυτόματη εναλλαγή φώτων, σύστημα υποβοήθησης ταχύτητας, προειδοποίηση παρέκκλισης λωρίδας, σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας, αυτόματο κλιματισμό, αισθητήρες παρκαρίσματος, κάμερα οπισθοπορείας και πολλά ακόμα.

Η πιο πάνω έκδοση Exclusive αποκτά επίσης ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, keyless entry, αναδιπλούμενους καθρέπτες, αεραγωγούς στο πίσω κάθισμα, ενώ η έκδοση Luxury αποκτά επιπλέον συστήματα υποβοήθησης, κάμερα 360 μοιρών, θερμαινόμενα καθίσματα εμπρός και καθίσματα από οικολογικό δέρμα και ύφασμα.