Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στιγμές παραφροσύνης για μια θέση φόρτισης! (+video)

Ελλάδα 13:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στιγμές παραφροσύνης για μια θέση φόρτισης! (+video)

ΝΕΑ

Στιγμές παραφροσύνης για μια θέση φόρτισης! (+video)

ΝΕΑ

Αν ξεμείνεις από βενζίνη, ένα απλό μπιτονάκι κάνει την δουλειά του. Αν ξεμείνεις από μπαταρία, μέχρι ποια τρέλα μπορείς να φτάσεις;

Advertisement
Advertisement

Το περιστατικό που βλέπουμε στο video που παραθέτουμε καταγράφηκε κάπου στις ΗΠΑ, και προκαλεί εντύπωση και αρκετό προβληματισμό για το τι έχουμε να δούμε με τα ηλεκτροκίνητα στα επόμενα χρόνια.

Στις εικόνες βλέπουμε έναν οδηγό ενός Tesla που έχει ξεμείνει εντελώς από μπαταρία λίγο πριν φθάσει στον φορτιστή.

Για να εξασφαλίσει την άδεια θέση ξαπλώνει φαρδύς-πλατύς στο έδαφος και με αυτόν τον τρόπο εμποδίζει τους άλλους οδηγούς να μπουν στην θέση αυτή.

Advertisement
Advertisement

Όση ώρα καταγράφεται η σκηνή στο video έρχεται ένας άλλος οδηγός με Tesla που βλέπει αποσβωλομένος όσα γίνονται, και τελικά αποφασίζει να απομακρυνθεί.

Όπως μαθαίνουμε από την περιγραφή, το περιστατικό κράτησε αρκετή ώρα, μέχρι τελικά κάποιοι να πάνε να βοηθήσουν τον οδηγό και να σπρώξουν το Tesla στον επίμαχο φορτιστή.

Τα video έγινε viral στο Tik Tok, με ποικίλα σχόλια άλλοτε θετικά και άλλοτε αρνητικά.

Advertisement

Και πάντως ο προβληματισμός είναι διάχυτος για το αν θα βλέπουμε τέτοιες σκηνές στο μέλλον (αν και στην Ελλάδα, η κλασική πατέντα της καρέκλας θα έκανε την δουλειά της…).

@grubermotorcompany We don’t see this often, but luckily someone from our team was able to assist! #tesla #help #grubermotors #ev #electric #car #az #driver #teslamodel3 ♬ original sound – Gruber Motor Company

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποιοί στριμώχνουν τους Γερμανούς;
Η Tesla έκλεισε τα 20 και σας λέμε τα μυστικά της
Ο λόγος που όλοι θέλουν συνεργασία με την Tesla