Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σοκ και δέος από τη νέα Bentley Flying Spur

Ελλάδα 23:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σοκ και δέος από τη νέα Bentley Flying Spur

ΝΕΑ

Σοκ και δέος από τη νέα Bentley Flying Spur

ΝΕΑ

Με επιδόσεις που θυμίζουν supercar και την πολυτέλεια που χαρακτηρίζει τη Bentley, η νέα Flying Spur θα είναι μια εξωπραγματική λιμουζίνα.

Advertisement
Advertisement

Η Bentley πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα Flying Spur την επόμενη εβδομάδα, η οποία θα διαθέτει ένα ισχυρό υβριδικό σύστημα κίνησης Ultra Performance Hybrid.

Αυτή η plug-in υβριδική διάταξη συνδυάζει έναν V8 κινητήρα 4,0 λίτρων με έναν ηλεκτροκινητήρα τοποθετημένο στο κιβώτιο ταχυτήτων, αποδίδοντας 782 ίππους και 1.000 Nm ροπής με την κίνηση να μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς.

Αυτό καθιστά τη νέα Flying Spur σημαντικά ισχυρότερη από τον προκάτοχό της, ξεπερνώντας τον κινητήρα W12 που έχει πλέον αποσυρθεί κατά 146 ίππους.

Advertisement
Advertisement

Οι επιδόσεις είναι εφάμιλλες με αυτές της Continental GT Speed coupé, επιτρέποντας στην Flying Spur να επιταχύνει από τα 0-100 χλμ/ώρα σε μόλις 3,2 δευτερόλεπτα και να φτάσει την τελική ταχύτητα των 335 χλμ/ώρα.

Εκτός από την αυξημένη ισχύ της, η νέα Flying Spur αναμένεται να είναι η πιο αποδοτική Bentley μέχρι σήμερα, με ηλεκτρική αυτονομία 72 χιλιομέτρων.

Το νέο μοντέλο θα διαθέτει επίσης ανανεωμένη σχεδίαση, με νέες εμπρός εισαγωγές αέρα και τροποποιημένη μάσκα.

Advertisement

Το πλαίσιο και τα οδηγικά χαρακτηριστικά της Flying Spur αναμένεται να λάβουν σημαντικές αναβαθμίσεις, παρόμοιες με αυτές της Continental GT Speed.

 Αυτές οι βελτιώσεις περιλαμβάνουν ένα ανανεωμένο σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης, νέα διάταξη της ανάρτησης και ένα προηγμένο σύστημα ελέγχου ευστάθειας.

Advertisement

Η επίσημη αποκάλυψη έχει προγραμματιστεί για τις 10 Σεπτεμβρίου, όταν θα έχουμε και τα πλήρη στοιχεία για την πολύ εντυπωσιακή λιμουζίνα της Bentley.