Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σε τι τιμή θα έρθει στην Ελλάδα το MG3 με τους 110 ίππους;

Ελλάδα 19:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σε τι τιμή θα έρθει στην Ελλάδα το MG3 με τους 110 ίππους;

ΝΕΑ

Σε τι τιμή θα έρθει στην Ελλάδα το MG3 με τους 110 ίππους;

ΝΕΑ

Δεν αργεί να έρθει στην Ελλάδα η πιο προσιτή έκδοση του μικρού hatchback το οποίο είναι σίγουρο πως θα παίξει δυνατή… μπάλα στην κατηγορία του

Advertisement
Advertisement

Η MG έχει μπει πολύ δυναμικά στην αγορά της Ευρώπης αλλά και της Ελλάδας. Οι πωλήσεις ανεβαίνουν συνεχώς ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τα μερίδια αγοράς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, είναι αυτό του Ιανουαρίου όπου η MG κατάφερε να αποσπάσει μερίδιο αγοράς 3.3% στην Ελλάδα!

Η καλή πορεία αναμένεται να συνεχιστεί με τα νέα μοντέλα που έρχονται. Πριν από λίγες ημέρες παρουσιάστηκε το νέο MG3. Πρόκειται για ένα hatchback μοντέλο του B-Segment το οποίο συνδυάζει κινητήρα βενζίνης 1.5 λίτρων και υβριδική τεχνολογία με την απόδοση να αγγίζει τα 195 άλογα.

Η τιμή του στην Ελλάδα ξεκινά από τις 19.950 ευρώ (έχει προωθητική ενέργεια στο λανσάρισμά του), ποσό που σίγουρα θα προσελκύσει μεγάλο αγοραστικό κοινό που ψάχνει, αφενός υβριδικό, αφετέρου πολλά άλογα σε καλή τιμή.

Η MG σκέφτεται… ελληνικά!

Advertisement
Advertisement

Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει το κοινό που δεν θέλει γρήγορο αυτοκίνητο αλλά πιο προσιτό σε τιμή. Η MG που φαίνεται να σκέφτεται… ελληνικά, θα εισάγει στη χώρα μας και μία ακόμα πιο μικρή έκδοση.

Συγκεκριμένα αναμένεται να φέρει το MG3 με τον βενζινοκινητήρα των 1,5 λίτρων και τους 110 ίππους τον ερχόμενο Οκτώβριο (0-100 σε 10,8 δευτ. και τελική τα 175 χλμ./ώρα).

Η έκδοση αυτή θα είναι πιο προσιτή θα είναι διαθέσιμη με μηχανικό και αυτόματο κιβώτιο ενώ η τιμή του θα είναι σαφώς πιο χαμηλή από το υβριδικό MG3.

Advertisement

Κάτω από 16.000 ευρώ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η εν λόγω έκδοση θα ξεκινά ίσως και κάτω από τις 16.000 ευρώ, κάτι που θα οριστικοποιηθεί τους επόμενους μήνες, καθώς τα δεδομένα συνεχώς αλλάζουν.

Advertisement

Σε κάθε περίπτωση όμως η τελική τιμή θα είναι πολύ κοντά σε αυτήν που αναφέρουμε και είναι σίγουρο πως θα δελεάσει πολύ το αγοραστικό κοινό που αναζητά ένα καινούργιο αυτοκίνητο, προσιτό αλλά και με εγγύηση που στην συγκεκριμένη περίπτωση φτάνει 7 χρόνια…