Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σε ποιον ανήκει το πιο πομπώδες Tesla Cybertruck του κόσμου;

Ελλάδα 22:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σε ποιον ανήκει το πιο πομπώδες Tesla Cybertruck του κόσμου;

ΝΕΑ

Σε ποιον ανήκει το πιο πομπώδες Tesla Cybertruck του κόσμου;

ΝΕΑ

Το πρώτο Cybetruck με ενισχυμένο αμάξωμα στον κόσμο είναι γεγονός και το αγόρασε κάποιος που κατέχει μόνο τέτοιου είδους αυτοκίνητα.

Advertisement
Advertisement

Δεν πάει καιρός από όταν ο Σακίλ Ο’Νιλ έγινε viral, διότι παρήγγειλε μέσω μίας μόνο κλήσης ένα έξτρα Tesla Cybertruck να του παραδοθεί στο σπίτι του στην Ατλάντα, διότι είχε αφήσει το πρώτο του στο Λας Βέγκας.

Δε θα μπορούσε, λοιπόν, μία παραγγελία του «Big Shaq» να είναι απλή. Κάθε άλλο, αφού ο πανύψηλος, πρώην καλαθοσφαιριστής μπορεί πλέον να κοκορεύεται πως κατέχει το πιο πομπώδες Cybertruck του κόσμου.

Ούτως ή άλλως, κάθε αυτοκίνητό του είναι τεράστιο για να χωράει, όντας 2,16 μέτρα και περίπου 140 κιλά. Αλλά εκτός από μεγάλο, σε κάνει να γυρνάς το βλέμμα σου λόγων των υπερβολών που το χαρακτηρίζουν.

Advertisement
Advertisement

Μία τέτοια περίπτωση είναι το νέο του Tesla. Κατάμαυρο σε κάθε του λεπτομέρεια με μαύρες ζάντες 26 ιντσών της Forgiato, ενισχύσεις στα φτερά, ενώ η μπάρα LED μπορστά αλλάζει χρώματα.

Επιπλέον, υπάρχει σύστημα διακοσμητικού φωτισμού στο δάπεδο του αυτοκινήτου σε χρώμα κόκκινο. Πρόκειται για τροποποιήσεις που φέρεται να έχει κάνει η Effortless Motors, από την οποία ο Ο’Νιλ παρήγγειλε το Cyberbeast.

Το μόνο που έχει παραμείνει 100% εργοστασιακό είναι το εσωτερικό, που χαρακτηρίζεται από τα παραδοσιακά χρώματα που επιλέγει η Tesla για το ηλεκτρικό pickup. Αμφιβάλλουμε, βέβαια, ότι η καμπίνα θα μείνει αναλλοίωτη στα χέρια του συγκεκριμένου ανθρώπου.

Advertisement

Ως γνωστόν, ο Σακίλ Ο’Νιλ απαιτεί μόνο τις κορυφαίες εκδόσεις των αυτοκινήτων του. Επομένως, όπως και εκείνο στο Λας Βέγκας, έτσι και αυτό είναι ένα Cyberbeast, δηλαδή η ισχυρότερη έκδοση του Cybertruck με τρία ηλεκτρικά μοτέρ.

Τα οποία συνδυαστικά αποδίδουν 845 ίππους, βοηθώντας το θηριώδες pickup να επιταχύνει από στάση έως τα 100 χλμ./ ώρα σε μόλις 2,6 δευτερόλεπτα.

Advertisement

Να τονίσουμε, πως είναι το πολλοστό πομπώδες pickup που αποκτάει ο «Big Shaq» με ένα από τα πιο χαρακτηριστικά να είναι το τροποποιημένο Ram 1500 TRX. Συνολικά, η αξία των αυτοκινήτων του αγγίζει τα 2,5 εκατομμύρια δολάρια, ενώ η περιουσία του υπολογίζεται στο μισό δισεκατομμύριο.