Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σχολικό κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Αττική

Ελλάδα 9:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σχολικό κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Αττική

ΝΕΑ

Σχολικό κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Αττική

ΝΕΑ

Το άνοιγμα των σχολείων, τα σχολικά λεωφορεία, και η τουριστική κίνηση επηρεάζουν σημαντική την αυριανή μέρα. Ποιες ώρες και ποιους δρόμους να αποφεύγετε…

Advertisement
Advertisement

Η επιστροφή από τις καλοκαιρινές διακοπές γέμισε και πάλι τους δρόμους των μεγάλων πόλεων με αυτοκίνητα, φορτηγά και μοτοσικλέτες. Χιλιάδες οδηγοί ταλαιπωρούνται καθημερινά καταναλώνοντας πολλές ώρες πίσω από το τιμόνι.

Καθυστερήσεις, νεύρα και ατυχήματα συνθέτουν ένα εκρηκτικό μείγμα που κάνεις τους πάντες να αναρωτιούνται, αν τελικά υπάρχει λύση στο κυκλοφοριακό.

Η εβδομάδα που διανύουμε είναι πολύ δύσκολη. Σήμερα με το άνοιγμα των σχολείων όλοι έζησαν δύσκολες στιγμές και ιδίως τις πρωινές ώρες. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η χτεσινή ημέρα είχε το πιο έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα στην Αττική, λόγω του ανοίγματος των σχολείων.

Προσοχή τις πρωινές ώρες

Advertisement
Advertisement

Η επιστροφή των μαθητών και των καθηγητών στις τάξεις, σε συνδυασμό με τα σχολικά λεωφορεία και τις ήδη αυξημένες μετακινήσεις λόγω τουριστών, επιβάρυνε ιδιαίτερα την κίνηση τις πρωινές ώρες αιχμής.

Οι ώρες μεταξύ 7:45 – 8:15, όταν χτυπάει το κουδούνι στα σχολικά κτήρια, θα είναι προβληματικές, καθώς τότε κορυφώνεται η κυκλοφορία στους δρόμους και κοκκινίζει από κίνηση ο χάρτης. Οι δρόμοι που θα αναμένεται να επηρεάζονται περισσότερο απο το άνοιγμα των σχολείων στο νομό Αττικής είναι η Αλίμου, η Κατεχάκη, η Βάρης-Κορωπίου, η Κηφισίας και η Μεσογείων.

Να σημειώσουμε πως ο δακτύλιος στην Αθήνα θα τεθεί σε ισχύ από τις 15 Οκτωβρίου, κάτι που προς το παρόν επιτρέπει την κυκλοφορία όλων των οχημάτων χωρίς περιορισμούς στο κέντρο της πόλης.

Kαθημερινά LIVE την κυκλοφορία από το newsauto

Advertisement