Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Rolls-Royce Ghost II: Η απόλυτη πολυτέλεια έγινε και high-tech!

Ελλάδα 19:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Rolls-Royce Ghost II: Η απόλυτη πολυτέλεια έγινε και high-tech!

ΝΕΑ

Rolls-Royce Ghost II: Η απόλυτη πολυτέλεια έγινε και high-tech!

ΝΕΑ

Η «συνταγή» βασίζεται στις παραδόσεις της Rolls-Royce, αλλά με όλες τις σύγχρονες καινοτομίες.

Advertisement
Advertisement

Η Rolls-Royce Motor Cars παρουσιάζει τη Ghost Series II, μια ισχυρή, προσανατολισμένη στον οδηγό και κομψή απόδοση του δημοφιλέστερου μοντέλου στην ιστορία της μάρκας και 15 χρόνια (2009), μετά το λανσάρισμα της πρώτης γενιάς.

Σύμφωνα με τα αιτήματα των πελατών, η λεπτή εξέλιξη της μοναδικής εξωτερικής εμφάνισης της Ghost χρησιμεύει ως ένα ισχυρό στάδιο για τις κατά παραγγελία πωλήσεις του υπερπολυτελούς μοντέλου.

Για να επεκτείνουν τις επιλογές τους, οι πελάτες έχουν πλέον πρόσβαση σε εσωτερικά φινιρίσματα και λειτουργίες που δεν ήταν προηγουμένως διαθέσιμες, καθώς και προηγμένες τεχνολογίες λογισμικού που βλέπουν το Bespoke να εισέρχεται στον ψηφιακό κόσμο. Αναπόφευκτα, η Ghost καθίσταται η πιο προηγμένη και ολοκληρωμένη V12 στην ιστορία της Rolls-Royce.

Advertisement
Advertisement

Ναι, στην καρδιά της σειράς Ghost II βρίσκεται ο ασυμβίβαστος, ισχυρός -το πιθανότερο με 571 ίππους- και σχεδόν αθόρυβος κινητήρας βενζίνης V12, με διπλό στροβιλοσυμπιεστή 6,75 λίτρων και το χαρακτηριστικό κιβώτιο οκτώ σχέσεων της μάρκας, που μεταφέρει την κίνηση και στους δύο άξονες.

Η αερανάρτηση, με τα ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ κα την ενεργητική τετραδιεύθυνση και όλο το σύγχρονο εξοπλισμό, επιβεβαιώνουν ότι η πολυτέλεια, συμβαδίζει με την τεχνολογία.

Το εξατομικευμένο χειροποίητο εσωτερικό και οι σχεδιαστικές πινελιές στο εξωτερικό, βασίζονται στη διαχρονική φιλοσοφία της μάρκας.