Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To νέο Range Rover Evoque: Διαμορφωμένο χωρίς συμβιβασμούς

Ελλάδα 7:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To νέο Range Rover Evoque: Διαμορφωμένο χωρίς συμβιβασμούς

ΝΕΑ

To νέο Range Rover Evoque: Διαμορφωμένο χωρίς συμβιβασμούς

ΝΕΑ

Το νέο Range Rover Evoque εκπέμπει στοιχεία πολυτέλειας και κομψότητας που αντιπροσωπεύουν έναν εκλεπτυσμένο τρόπο ζωής.

Advertisement
Advertisement

Τα περισσότερα σύγχρονα αυτοκίνητα έχουν αναλάβει έναν ρόλο απλής μετακίνησης και διεκπεραίωσης έχοντας χάσει κάπως την ταυτότητά τους. Κάποτε ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα ενός αυτοκινήτου ήταν το πιο σημαντικό στοιχείο του, ωστόσο στις μέρες μας σε πρώτο πλάνο έχουν περάσει  χαρακτηριστικά όπως η πρακτικότητα.

Ευτυχώς, όμως στον κόσμο του αυτοκινήτου υπάρχουν αυτοκινητοβιομηχανίες που εξακολουθούν να στηρίζουν στο μέγιστο βαθμό τους ιδιαίτερους συμβολισμούς που εκπέμπουν τα μοντέλα τους διατηρώντας ανέπαφη την προσωπικότητά τους. Η Range Rover είναι μία από τις λίγες μάρκες αυτοκινήτου που επιδιώκουν τα μοντέλα τους να έχουν έντονη προσωπικότητα δίνοντας έμφαση στην ποιότητα, το στυλ και το κύρος, θέτοντας τα πρότυπα.

Περνώντας στο εσωτερικό του Evoque ο οδηγός και οι επιβάτες θα απολαύσουν ένα χαλαρωτικό περιβάλλον. Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι κορυφαίας ποιότητας με δέρμα Windsor που ακολουθεί το μοτίβο Herringbone Diamond, ενώ εναλλακτικά υπάρχει επιλογή από σύγχρονο μείγμα μαλλιού Kvadrat. Κάθε σημείο της καμπίνας είναι μοναδικό με λεπτομέρειες που μαγνητίζουν το βλέμμα.

Advertisement
Advertisement

Εκτός από τα υλικά και τη γοητευτική προσέγγιση, η Range Rover ξεδιπλώνει στο νέο Evoque και την τεχνολογική της υπεροχή. Το σύστημα infotainment με την οθόνη αφής των 11,4 ιντσών που δεσπόζει στο κέντρο του ταμπλό προσφέρει ανώτερες υπηρεσίες συνδεσιμότητας και χρηστικότητας στον οδηγό. Χωρίς αμφιβολία το σύστημα πλοήγησης Pivi Pro είναι κάτι που ξεχωρίζει ανάμεσα στα συστήματα του αυτοκινήτου.

Στον τομέα των επιδόσεων, το Range Rover Evoque είναι σημείο αναφοράς στην κατηγορία του. Το πολυτελές SUV είναι διαθέσιμο με υβριδικό σύστημα κινητήρα βενζίνης (Petrol Mild Hybrid), υβριδικό σύστημα κινητήρα πετρελαίου (Diesel Mild Hybrid) και plug-in υβριδικό σύστημα (Electric Hybrid), που χαρίζει ηλεκτρική αυτονομία 62 χιλιομέτρων με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και εκπομπών ρύπων.

Κάθε σύστημα μετάδοσης της κίνησης έχει ως βασικό χαρακτηριστικό την υψηλή απόδοση (από 160 έως 269 ίππους), δίνοντας τη δυνατότητα στον οδηγό να διασκεδάσει όταν το θελήσει. Παράλληλα, τα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης φροντίζουν για την κορυφαία ασφάλεια του οδηγού και των επιβατών καλύπτοντας όλες τις παραμέτρους, ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις απώλειας ελέγχου.

Advertisement

Η απόφαση της απόκτησης ενός τόσο μοναδικού αυτοκινήτου όπως το Range Rover Evoque γίνεται ακόμα πιο εύκολη χάρη στην εμπειρία της Spanos Luxury Cars.

Το νέο Evoque μπορεί να γίνει δικό σας με ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα ή leasing.

Advertisement

Η εταιρεία ωστόσο δε σταματά μόνο στον τρόπο απόκτησης του Range Rover Evoque. Επιδιώκει πάντα να δώσει στον πελάτη την καλύτερη δυνατή εμπειρία που αρμόζει σε ένα τόσο ιδιαίτερο όχημα και το πετυχαίνει με ενέργειες όπως το Save and Care Premium.

Πρόκειται για ένα πλήρες πρόγραμμα συντήρησης που καλύπτει όλα τα προγραμματισμένα service του νέου αυτοκινήτου σας για 48 μήνες ή 80.000 χιλιόμετρα (όποιο συμβεί πρώτα), χωρίς πρόσθετο κόστος.

Ανάμεσα στις καλύψεις του Save and Care Premium περιλαμβάνονται το κόστος εργασίας και ανταλλακτικών των προγραμματισμένων service, των λιπαντικών που απαιτούνται και των αναλωσίμων που σχετίζονται με το σύστημα φρένων του αυτοκινήτου.

Με την αγορά κάθε νέου Range Rover Evoque ο πελάτης θα νιώσει ξεγνοιασιά χάρη στην 5ετή εγγύηση (ή 150.000 χιλιόμετρα). Ακόμα μια καινοτομία είναι η δωρεάν 3ετης εγγύηση ελαστικών με τον πελάτη να μπορεί να αντικαταστήσει και τα 4 ελαστικά του αυτοκινήτου του κατά τη διάρκεια της εγγύησης.

Advertisement

Και επειδή ο χρόνος ως γνωστόν είναι χρήμα, η Spanos Luxury Cars προσφέρει την υπηρεσία Pickup & Redelivery. Χάρη σε αυτό το πρόγραμμα η εταιρεία αναλαμβάνει να παραλάβει το Evoque από το χώρο σας, να προχωρήσει στο προγραμματισμένο service και στη συνέχεια να το επιστρέψει πάλι στο σημείο που επιθυμείτε.

Η μοναδικότητα του Range Rover Evoque το κατατάσσει στην κατηγορία των πιο θελκτικών αυτοκινήτων στον κόσμο. Κάντε το νέο Range Rover Evoque δικό σας, με την εγγύηση ποιότητας υπηρεσιών που προσφέρει η Spanos Luxury Cars.