Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρώτες εικόνες από τα πρωτότυπα FT-Se και FT-3e της Toyota

Ελλάδα 10:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρώτες εικόνες από τα πρωτότυπα FT-Se και FT-3e της Toyota

ΝΕΑ

Πρώτες εικόνες από τα πρωτότυπα FT-Se και FT-3e της Toyota

ΝΕΑ

H Toyota ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει στο Τόκιο δύο αμιγώς ηλεκτρικά πρωτότυπα τα οποία θα αποτελέσουν τη βάση για τη δημιουργία δύο καινούργιων μοντέλων της.

Advertisement
Advertisement

Στην προσεχή Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιου, η Toyota έχει σκοπό να παρουσιάσει δύο πρωτότυπα οχήματα από τα οποία αναμένεται να προκύψουν ένα καινούργιο crossover μοντέλο και ένα sports car, αντίστοιχα.

H ιαπωνική εταιρεία δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες από αυτά οι οποίες δείχνουν συγκεκριμένα στοιχεία τους. Το FT-3e είναι ένα ηλεκτροκίνητο crossover το οποίο εμφανίζεται σε μια σκοπίμως σκοτεινή φωτογραφία. Σε αυτή μπορούμε να διακρίνουμε τη γενικότερη μορφή του αμαξώματος, με το έντονα κεκλιμένο αμάξωμα στο πίσω μέρος.

Εκεί, διακρίνονται επίσης τα πίσω LED φώτα, η φωτεινή μπάρα που τα ενώνει καθώς και μια μικρή αντίστοιχη στη βάση του προφυλακτήρα. Στο πλάι του FT-3e υπάρχουν LED στα οποία εμφανίζονται πληροφορίες όπως το ποσοστό φόρτισης των μπαταριών του, η θερμοκρασία στο εσωτερικό του οχήματος ή η ποιότητα του αέρα εντός του οχήματος, σύμφωνα με την Toyota.

Advertisement
Advertisement

Το δεύτερο είναι το FTSe (αρχική εικόνα), ένα πρωτότυπο το οποίο προορίζεται να αποτελέσει τη βάση για ένα καινούργιο sports car. Αυτό θα είναι η καινούργια Supra ή μήπως η αιτία για την επαναφορά της Celica; Μένει να δούμε.

Στις φωτογραφίες του FT-Se που δημοσίευσε η Toyota φαίνεται το εντυπωσιακό πίσω μέρος του, με τη χαρακτηριστική μορφοποίηση του προφυλακτήρα, το coupe αμάξωμα και τους έντονα διαμορφωμένους θόλους.

Advertisement

Επίσης, είναι εμφανές το έμβλημα της Gazoo Racing (GR) στο κέντρο, κάτι που σημαίνει ότι το αυτοκίνητο παραγωγής θα μπορούσε να προέλθει σε συνεργασία με τους ανθρώπους του αγωνιστικού τμήματος της ιαπωνικής εταιρείας.

Advertisement

Τέλος, σε άλλη φωτογραφία του FT-Se μπορούμε να διακρίνουμε το ταμπλό του και να δούμε ότι έχει τιμόνι τύπου «yoke», έγχρωμη οθόνη στον πίνακα οργάνων αλλά και άλλη αριστερά του τιμονιού, όπως και την κεντρική, η οποία είναι κάθετα τοποθετημένη,

Περισσότερες πληροφορίες για τα δύο πρωτότυπα θα μάθουμε όταν παρουσιαστούν επίσημα στο Τόκιο, στην έκθεση που θα διεξαχθεί από τις 26 Οκτωβρίου ως τις 5 Νοεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Toyota αναβάθμισε την Corolla
Η Toyota παρουσίασε και διαστημικό όχημα
«Παρίσι 2024»: Η φιλοσοφία κινητικότητας της Toyota

Advertisement