Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πού θα δείτε από κοντά τη νέα Alfa Romeo Junior στην Ελλάδα

Ελλάδα 10:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πού θα δείτε από κοντά τη νέα Alfa Romeo Junior στην Ελλάδα

ΝΕΑ

Πού θα δείτε από κοντά τη νέα Alfa Romeo Junior στην Ελλάδα

ΝΕΑ

Η Alfa Romeo δημιούργησε και παρουσίασε πρόσφατα την καινούργια Junior προκαλώντας μεγάλη εντύπωση στους φίλους της εταιρείας και προβληματισμό στους ανταγωνιστές της.

Advertisement
Advertisement

Η νέα Alfa Romeo Junior δεν είναι απλώς ένα σύγχρονο SUVˑ είναι αποτέλεσμα (μια δήλωση εάν θέλετε) στυλ, πάθους, ιστορίας και τεχνολογίας. Για το καινούργιο μοντέλο της ιταλικής εταιρείας οι δημιουργοί του εμπνεύστηκαν από το παρελθόν της, από τη διαχρονική σχεδίαση της κλασικής Junior της δεκαετίας του 1960 και του 1970.

Ωστόσο, προσάρμοσαν τα δεδομένα στις υψηλές απαιτήσεις της εποχής μας και σε κάθε τομέα του αυτοκινήτου. Η καινούργια Junior αναδεικνύει στις ημέρες μας την κομψότητα και τη σπορ αισθητική που καθόρισαν διαχρονικά τη φήμη της Alfa Romeo και τα αυτοκίνητά της.

Το αμάξωμά της διαθέτει γραμμές που ρέουν αβίαστα συνδυάζοντας το ιταλικό στυλ και τη φινέτσα με την επιθετική όψη, δημιουργώντας ένα πανέμορφο αποτέλεσμα το οποίο είναι άμεσα αναγνωρίσιμο.

Advertisement
Advertisement

Είναι ένα SUV με ισχυρότατο χαρακτήρα στην κατηγορία του και όχι μόνο. Αναμφισβήτητα, η νέα Junior ξεχωρίζει αμέσως στον δρόμο!

Η σχεδίασή της κόβει την ανάσα.Με τη χαρακτηριστική διαμόρφωση της μάσκας, τα δυναμικής σχεδίασης φώτα LED εμπρός και πίσω και τη μυώδη διαμόρφωση του αμαξώματος η νέα Junior είναι ένα σπορτίφ πολυτελές B-SUV το οποίο δεν έχει αντίπαλο. Δεν μοιάζει να είναι απλώς ένα μέσο μετακίνησης αλλά ένα τετράτροχο έργο τέχνης.

Ως γνήσια Alfa Romeo δεν εκπλήσσει μόνο τους περαστικούς αλλά και τον οδηγό. Ο τελευταίος είναι στο επίκεντρο καθώς η καινούργια Junior δημιουργήθηκε για να έχει κορυφαία οδική συμπεριφορά και επιδόσεις για την κατηγορία της.

Advertisement

Το καινούργιο μοντέλο διατίθεται τόσο με τον τεχνολογικά προηγμένο υβριδικό 1.2 βενζινοκινητήρα των 136 ίππων αλλά και σε αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση. Στην τελευταία περίπτωση διατίθεται σε τρεις εκδοχές: με 156 ίππους, με 240 ίππους και πρόσφατα και στην κορυφαία Junior 280 Veloce με 280 ίππους!

Η νέα Junior ενσωματώνει το αγωνιστικό και περιπετειώδες πνεύμα της Alfa Romeo και αποτελεί έναν φόρο τιμής στην κληρονομιά της ιταλικής εταιρείας. Είναι ένα αυτοκίνητο που σχεδιάστηκε για να ενθουσιάζει, να προκαλεί έντονα συναισθήματα, να επαναφέρει την αγάπη για την οδήγηση στους μεγαλύτερους σε ηλικία αλλά και να εμπνεύσει τη λατρεία γι’ αυτή και στους νέους.

Advertisement

Οι Ιταλοί την προσδιορίζουν με την φράση «La Meccanica delle Emozioni». Είναι αλήθεια πως αν και άργησε σχετικά να δημιουργηθεί, να παρουσιαστεί και να ενταχθεί στην γκάμα της εταιρείας, πραγματικά συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο τους δύο κόσμους. Την κορυφαία μηχανολογία και το βαθύτερο συναίσθημα.

Το ενδιαφέρον για την καινούργια Alfa Romeo Junior είναι έντονο και στη χώρα μας και είναι πολλοί αυτοί που αδημονούν να τη δουν από κοντά. Ωστόσο, η αναμονή θα τελειώσει σύντομα καθώς το νέο μοντέλο θα υπάρχει στο περίπτερο της εταιρείας στην Έκθεση Αυτοκινήτου AUTO ATHINA 2024!

Αυτή θα πραγματοποιηθεί από τις 5-13 Οκτωβρίου στο διεθνών προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Advertisement

Οι ώρες λειτουργίας της θα είναι:

  • Δευτέρα – Παρασκευή: Από τις 14.00’ – 21.00’.
  • Σάββατο – Κυριακή: Από τις 10.00’ – 21.00’.

Περισσότερες πληροφορίες για την Έκθεση Αυτοκινήτου AUTO ATHINA 2024 μπορείτε να μάθετε στην επίσημη ιστοσελίδα της.