Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποιά νέα μοντέλα θα φέρει η SERES στην Ευρώπη;

Ελλάδα 13:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποιά νέα μοντέλα θα φέρει η SERES στην Ευρώπη;

ΝΕΑ

Ποιά νέα μοντέλα θα φέρει η SERES στην Ευρώπη;

ΝΕΑ

Η SERES ξεκίνησε τις πωλήσεις των μοντέλων της στην Ευρώπη, όπως και στην Ελλάδα. Το 5 είναι αυτό που έκλεψε τις εντυπώσεις αλλά δεν θα είναι θα είναι το μόνο.

Advertisement
Advertisement

Το SERES 5 παρουσιάστηκε επίσημα στη χώρα μας στις αρχές της χρονιάς από τη SERES και από την πρώτη στιγμή το αμιγώς ηλεκτροκίνητο SUV έκλεψε τις εντυπώσεις με την ποιότητα κατασκευής του, τον εξοπλισμό και την απόδοσή του.

Η κινεζική εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε το 2016, έχει εκπονήσει ένα στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξής της στην Ευρώπη το οποίο -φυσικά- περιλαμβάνει την εισαγωγή και διάθεση και άλλων μοντέλων της σε αυτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα στελέχη της σκοπεύουν να πωλούν ακόμα δύο μοντέλα της ως το τέλος του 2024. Συγκεκριμένα, αυτά θα είναι τα SERES 7 και SERES 9, τα δύο αμιγώς ηλεκτρικά SUV οχήματά της τα οποία διατίθενται τόσο (μόνο) με μπαταρίες όσο και με κινητήρα range extender.

Advertisement
Advertisement

Tο SERES 7 είναι εξαθέσιο το οποίο διαθέτει μπαταρίες 40 kWh και έναν ασύγχρονο ηλεκτροκινητήρα στο πίσω μέρος του ο οποίος αποδίδει 267 ίππους. Το αυτοκίνητο διατίθεται στην αγορά με range extender, όπως και σε έκδοση με δύο ηλεκτροκινητήρες. Σε αυτή, εμπρός υπάρχει ένας σύγχρονος ηλεκτροκινητήρας.

Σύμφωνα με την εταιρεία, στη δεύτερη εκδοχή του η μέγιστη συνδυαζόμενη ισχύς φτάνει τους 439 ίππους και η μέγιστη ροπή του 653 Nm.

Για το SERES 9 δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για την έκδοσή του η οποία θα διατίθεται στην ευρωπαϊκή αγορά. Πρόκειται για ένα μεγάλων διαστάσεων SUV για το οποίο θα γνωρίζουμε περισσότερα στοιχεία όταν θα έρθει στην Ευρώπη.