Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πότε θα έρθει στην Ελλάδας η χωμάτινη Ford Mustang Mach-E Rally; (+τιμή)

Ελλάδα 5:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πότε θα έρθει στην Ελλάδας η χωμάτινη Ford Mustang Mach-E Rally; (+τιμή)

ΝΕΑ

Πότε θα έρθει στην Ελλάδας η χωμάτινη Ford Mustang Mach-E Rally; (+τιμή)

ΝΕΑ

Ήδη έχει γίνει παραγγελία για την ειδική έκδοση του αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου που εφοδιάζεται με καλούδια που συναντούμε σε αγωνιστικά αυτοκίνητα…

Advertisement
Advertisement

Η Ford δεν είναι μία μάρκα που κατασκευάζει απλά αυτοκίνητα, καθώς δίνει τεράστια έμφαση στην οδηγική απόλαυση. Ακόμα και τα καθημερινά της μοντέλα έχουν φτιαχτεί με τέτοιο τρόπο που να προσφέρουν ευχαρίστηση στον οδηγό, είτε αυτός κινείται σε καθημερινούς νορμάλ ρυθμούς είτε αποφασίζει να πατήσει λίγο περισσότερο το γκάζι.

Τα δεδομένα αλλάζουν, μαζί και τα χαμόγελα όταν αναφερόμαστε σε μοντέλα που οι περισσότεροι θα ήθελαν να έχουν στην κατοχή τους.

Όπως για παράδειγμα η Mustang, καθώς δεν υπάρχει κάποιος που να μη θέλει να ευχαριστηθεί την οδήγηση μαζί της ή ακόμα και την οπτική… επαφή με αυτό το μοντέλο.

Πάει εκτός δρόμου;

Advertisement
Advertisement

Το θρυλικό μοντέλο κυκλοφορεί τα τελευταία χρόνια και σε ηλεκτρική εκδοχή με την κωδική ονομασία Mach-e. Μάλιστα το συγκεκριμένο είναι διαθέσιμο ακόμα και σε έκδοση με 487 ίππους με εξαιρετικές επιδόσεις που βάζουν φωτιά στην άσφαλτο. (πλέον και στο χώμα)

Πολλοί όμως είναι αυτοί που αναρωτιούνται αν μία υπερυψωμένη Mustang μπορεί να κινηθεί εκτός δρόμου…

Έρχεται Ελλάδα

Την απάντηση δίνει η ίδια η μάρκα με την ειδική έκδοση Rally που σύντομα θα δούμε στους δρόμους. Η Mach-E Rally θα παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό και στην Ελλάδα περιμένουμε την πρώτη εντός του καλοκαιριού, καθώς ήδη υπάρχει παραγγελία.

Advertisement

Να σημειώσουμε πως η ειδικά διαμορφωμένη Mach-e επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 4,1 δευτερόλεπτα ενώ η τελική της περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 200 χλμ./ώρα.

Εξοπλισμός από αγωνιστικά αυτοκίνητα

Από εκεί και πέρα, η εν λόγω έκδοση εφοδιάζεται με μία ειδική ανάρτηση που απορροφά τους κραδασμούς εκτός δρόμου, είναι ακόμα πιο ψηλή από το έδαφος, τα φρένα είναι καλύτερα ενώ ακόμα και οι ζάντες σε λευκό χρώμα είναι αγωνιστικού τύπου και θυμίζουν αγώνες ράλι.

Advertisement

Τα ελαστικά που φορά είναι συγκεκριμένα για να μπορούν να αποδίδουν τα μέγιστα όταν ο οδηγός κινείται τέρμα γκάζι εκτός δρόμου, ενώ έχει τοποθετηθεί ποδιά στο κάτω μέρος αλλά και μεμβράνες σε θόλους και πόρτες για προστασία του χρώματος από χαλίκια και πέτρες.

Η αυτονομία της αγγίζει τα 510 χιλιόμετρα και η τιμή της φτάνει τις 89.110 ευρώ.