Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πότε έρχεται στην Ελλάδα το τετρακίνητο Jeep Avenger;

Ελλάδα 9:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πότε έρχεται στην Ελλάδα το τετρακίνητο Jeep Avenger;

ΝΕΑ

Πότε έρχεται στην Ελλάδα το τετρακίνητο Jeep Avenger;

ΝΕΑ

Ένα μικρό SUV με τετρακίνηση και με την βαριά φανέλα της Jeep είναι κάτι που περιμένουν πολλοί .

Advertisement
Advertisement

Η οικογένεια του Jeep Avenger διευρύνεται με την εισαγωγή μιας νέας τετρακίνητης έκδοσης.

Το Avenger 4xe, όπως ονομάζεται, που δοκιμάζεται αυτό τον καιρό στην Ευρώπη, υπόσχεται να προσφέρει βελτιωμένες δυνατότητες εκτός δρόμου χάρη στη στάνταρ τετρακίνηση, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην γκάμα του μικρότερου των Jeep.

Το compact SUV διατηρεί τα στιβαρά σχεδιαστικά του στοιχεία, συμπεριλαμβανομένης μιας χαρακτηριστικής σχάρας οροφής, που υποδηλώνει τις εκτός δρόμου ικανότητές του.

Advertisement
Advertisement

Ενώ οι αλλαγές στο αμάξωμα δεν φαίνονται δραστικές, οι πιθανές αναβαθμίσεις στους τροχούς και τα ελαστικά είναι σίγουρο ότι θα αναβαθμίσουν ακόμα περισσότερο τον περιπετειώδη χαρακτήρα του.

Παρόλο που οι λεπτομέρειες του σαλονιού παραμένουν αδιευκρίνιστες, δεν αναμένονται σημαντικές διαφοροποιήσεις από ένα ήδη πολύ μοντέρνο και μινιμαλιστικό ταμπλό και τις πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης που προσφέρει η Jeep.

Την κίνηση του Avenger 4xe έχει αναλάβει ένας κινητήρας 136 ίππων, που συνδυάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες των 29 ίππων, ένας σε κάθε άξονα, ενώ η κίνηση μεταδίδεται στους τέσσερις τροχούς μέσω κιβωτίου έξι σχέσεων διπλού συμπλέκτη.

Advertisement

Η καινοτόμος τεχνολογία «power looping» της Jeep εξασφαλίζει σταθερή πρόσφυση σε όλους τους τροχούς ανεξάρτητα από την κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας, υποσχόμενη ικανοποιητικές δυνατότητες κίνησης και εκτός δρόμου.

Το επίσημο λανσάρισμά του τετρακίνητου Avenger στις ευρωπαϊκές αγορές αναμένεται προς το τέλος της χρονιάς, με τις πωλήσεις στην ελληνική να ξεκινούν πιθανότατα από τις αρχές του 2025.

Advertisement