Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πότε αναμένεται το ανανεωμένο Ford Kuga;

Ελλάδα 17:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πότε αναμένεται το ανανεωμένο Ford Kuga;

ΝΕΑ

Πότε αναμένεται το ανανεωμένο Ford Kuga;

ΝΕΑ

Το επιτυχημένο SUV αναμένεται με πιο φρέσκια και δυναμική εμφάνιση, αλλά και επανασχεδιασμένο εσωτερικό.

Advertisement
Advertisement

Από το 2019 διατίθεται η τρίτη γενιά του μικρομεσαίου SUV της Ford, το Kuga. Το μοντέλο σταδιοδρομεί εμπορικά και στη χώρα μας σε μια ποικιλία εκδόσεων βενζίνης και πετρελαίου, αλλά και την ισχυρή plug-in υβριδική έκδοση των 225 ίππων. (Δείτε τη δοκιμη εδώ)

Και μολονότι αυτή τη στιγμή προβάλλει σύγχρονο και ολοκληρωμένο, σε λίγα χρόνια θα χρειαστεί να ανανεώσει τη σχέση εμπιστοσύνης του με το καταναλωτικό κοινό.

Κάτι που γνωρίζει καλύτερα από όλους η Ford. Η μπλε οβάλ μάρκα, μάλιστα, ήδη ετοιμάζει το φρεσκάρισμα, εγκαινιάζοντας έναν κύκλο δοκιμών σε δημοσίους δρόμους.

Advertisement
Advertisement

Τις εξελίξεις παρακολουθούν από κοντά και οι designers της ρωσικής ιστοσελίδας Kolesa.ru που καταθέτουν τη δική τους σχεδιαστική πρόταση. Στο μπροστινό μέρος θα κυριαρχεί μια μεγαλύτερη και πιο μοντέρνα τραπεζοειδής μάσκα (όπου απαντάται το λογότυπο της εταιρείας), αλλά και οι ιδιαίτερα λεπτοί προβολείς με πλήρως διαφοροποιημένη φωτεινή υπογραφή. Επεμβάσεις έχουν γίνει και στο σχήμα των εισαγωγών αέρα στον προφυλακτήρα που θα φροντίζουν για την ψύξη των φρένων και του μοτέρ.

Οι αλλαγές στο πίσω μέρος είναι ανεπαίσθητες, με τη σχεδίαση των φωτιστικών σωμάτων, της θύρας του πορτπαγκάζ, του προφυλακτήρα και των απολήξεων της εξάτμισης να παραμένει ίδια.

Advertisement

Οι πληροφορίες για το εσωτερικό είναι ελάχιστες, αν και αναμένεται μετακίνηση της «ελεύθερης» σήμερα κεντρικής οθόνης στην «καρδιά» του ταμπλό.

Advertisement

Η γκάμα κινητήρων αναμένεται να παραμείνει ως έχει, απαρτιζόμενη από ένα μοτέρ βενζίνης των 1.500 κ.εκ. (150 PS) και τρεις ντιζελ: Ο πρώτος έχει χωρητικότητα 1.500 κ.εκ. (12o PS), ο δεύτερος 2.000 κ.εκ. (190 PS), την ίδια ώρα που υπάρχει και μία ήπια υβριδική, 2λιτρη πετρελαιοκίνητη έκδοση (150 PS). Στην κορυφή της γκάμας φιγουράρει το Kuga Plug-in hybrid με τον βενζινοκινητήρα Duratec των 2,5 λίτρων.

Η παρουσίαση του ανανεωμένου Ford Kuga φαίνεται πως είναι προγραμματισμένη για το 2023, όταν και θα εγκαινιαστεί η εμπορική του διάθεση.

Το εσωτερικού του τρέχοντος Ford Kuga

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ford Kuga PHEV: Εξηλεκτρισμένο και με κορυφαίες ανέσεις
Ford Fiesta ST: Η top έκφραση της σπορ απόλαυσης
Η νέα Ford Mustang θα είναι υβριδική;

Advertisement