Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσο θα πωλείται στην Ελλάδα η Alfa Romeo Junior με τους 280 ίππους;

Ελλάδα 12:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσο θα πωλείται στην Ελλάδα η Alfa Romeo Junior με τους 280 ίππους;

ΝΕΑ

Πόσο θα πωλείται στην Ελλάδα η Alfa Romeo Junior με τους 280 ίππους;

ΝΕΑ

Η σπορ ηλεκτρική έκδοση του ιταλικού B-SUV αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα το αργότερα αρχές του επόμενου έτους…

Advertisement
Advertisement

Στην έκθεση αυτοκινήτου Auto ATHINA 2024 που θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως 13 Οκτωβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo θα κάνει την εμφάνισή της για πρώτη φορά στην Ελλάδα η ολοκαίνουρια Alfa Romeo Junior. Πρόκειται για ένα νέο μοντέλο της ιταλικής φίρμας το οποίο ανήκει στην κατηγορία των οχημάτων ελεύθερου χρόνου και του B Segment.

Για το καινούργιο μοντέλο της Alfa Romeo οι δημιουργοί του εμπνεύστηκαν από το παρελθόν της και από τη διαχρονική σχεδίαση της κλασικής Junior της δεκαετίας του 1960 και του 1970. Η ολοκαίνουργια Junior πριν καλά καλά κυκλοφορήσει έχει κάνει αίσθηση και το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού είναι πολύ μεγάλο.

Στους δρόμους αναμένεται να τη δούμε προς τα τέλη Οκτωβρίου όπου αρχικά θα κάνει την εμφάνισή της η υβριδική έκδοση με τον κινητήρα των 1.200 κ.εκ. και τους 136 ίππους.

Αρχές του 2025 στην Ελλάδα

Advertisement
Advertisement

Όπως ισχύει με όλες της Alfa Romeo έτσι και η συγκεκριμένη δεν θα περνά απαρατήρητη με κύριο χαρακτηριστικό της, την εντυπωσιακή και σπορ σχεδίαση.

Η Alfa Romeo Junior θα είναι διαθέσιμη και σε άλλες εκδόσεις με 156, 240 και 280 ίππους. Η έκδοση με τους 280 ίππους φέρει την κωδική ονομασία Veloce και θα είναι αμιγώς ηλεκτρική.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsauto η κορυφαία ηλεκτρική έκδοση του μοντέλου αναμένεται να βρίσκεται στη χώρα μας προς τα τέλη του έτους ή το αργότερο αρχές του 2025.

Οριακά πάνω από 40.000 ευρώ

Advertisement

Η έκδοση Veloce με τους 280 ίππους θα κυμαίνεται τιμολογιακά κάτω από 50.000€. Αν σε αυτό το ποσό προσθέσουμε και την κρατική επιδότηση τότε η τιμή της θα βρίσκεται λίγο πάνω από τα 40.000€. Προς το παρόν η επίσημη εισαγωγή εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει τον επίσημο τιμοκατάλογο για την εν λόγω έκδοση κάτι που αναμένεται να μάθουμε τις επόμενες εβδομάδες.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε πως όλες οι εκδόσεις της Alfa Romeo Junior θα συνοδεύονται από εγγύηση 4 ετών ενώ για την ηλεκτρική Veloce η εγγύηση για τις μπαταρίες θα είναι 8 χρόνια ή 160.000 χιλιόμετρα.

Advertisement