Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσες ώρες χρειάστηκαν για να βαφτεί αυτή η Lamborghini Revuelto;

Ελλάδα 14:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσες ώρες χρειάστηκαν για να βαφτεί αυτή η Lamborghini Revuelto;

ΝΕΑ

Πόσες ώρες χρειάστηκαν για να βαφτεί αυτή η Lamborghini Revuelto;

ΝΕΑ

Η ιταλική μάρκα παρουσίασε τη μοναδική έκδοση Opera Unica, εμπνευσμένη από τα θαλάσσια τοπία της Σαρδηνίας.

Advertisement
Advertisement

Λίγοι premium κατασκευαστές αγαπούν τις ειδικές εκδόσεις, στο βαθμό που το κάνει η Lamborghini. Υπό αυτή την έννοια, η εκπληκτική special edition της Revuelto, που εμπνέεται από τα υπέροχα θαλάσσια τοπία της Σαρδηνίας και φέρει το όνομα Revuelto Opera Unica, δεν πρέπει να συνιστά έκπληξη.

Ωστόσο, το εντυπωσιακό εξωτερικό και εσωτερικό φινίρισμα του υβριδικού supercar είναι αρκετά ιδιαίτερο σε αυτή την περίπτωση και το γεγονός ότι οι τεχνίτες της ιταλικής μάρκας χρειάστηκαν 475 ώρες, για να παρουσιάσουν αυτό το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα, το κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό!

 Αυτό η ιδιαίτερη Revuelto έχει κατασκευαστεί από το τμήμα εξατομίκευσης Ad Personam της Lamborghini μαζί με τη βοήθεια του Centro Stile, του ευρύτερου τμήματος σχεδιασμού της.

Advertisement
Advertisement

Οι ειδικοί της αυτοκινητοβιομηχανίας συνδύασαν τρεις διαφορετικές αποχρώσεις του μπλε για να αναπαράγουν την εμφάνιση των κυμάτων, που χτυπούν τους βράχους: Blu Tawaret, Blu Cepheus και Blu Okeanos.

Υπάρχουν επίσης στοιχεία εμπνευσμένα από φυσαλίδες νερού και σκούρα μπλε στοιχεία ζωγραφισμένα για να μιμούνται τις υδάτινες σπηλιές στο νησί. Δεν είναι μόνο η βαφή που κάνει αυτή τη Revuelto ξεχωριστή. Κάθεται σε ένα σετ τροχών Shiny Black, διαχωριστή από ανθρακονήματα και κεραμικά φρένα.

Αναλόγως εμπνευσμένη, όσο και εντυπωσιακή, είναι η εικόνα του εσωτερικού. Ως εκ τούτου, το Blu Delphinus έχει χρησιμοποιηθεί ως το κύριο χρώμα ταπετσαρίας και συνδυάζεται με το Blu Amon στις πλάτες των καθισμάτων, τα πάνελ των θυρών και την κεντρική κονσόλα. Τα καθίσματα διαθέτουν επίσης τόνους με τις ίδιες αποχρώσεις του μπλε με το εξωτερικό. Μια πλάκα από ανθρακονήματα Blu Mira έχει επίσης προσαρτηθεί στο πίσω διάφραγμα και έχει τοποθετηθεί ένα μοναδικό κουμπί Start/Stop.