Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσες ημέρες χρειάζονται για να βαφεί μια Bentley; (+video)

Ελλάδα 13:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσες ημέρες χρειάζονται για να βαφεί μια Bentley; (+video)

ΝΕΑ

Πόσες ημέρες χρειάζονται για να βαφεί μια Bentley; (+video)

ΝΕΑ

Οι πελάτες της Bentley προφανώς δεν έχουν οικονομικό πρόβλημα, ούτε και θέμα να αναμένουν περισσότερο χρονικό διάστημα μέχρι να ολοκληρωθεί το αυτοκίνητό τους όπως το επιθυμούν.

Advertisement
Advertisement

Μια Bentley δεν είναι απλώς ένα μέσο υπερπολυτελούς μετακίνησης των επιβατών της, είναι ένα τετράτροχο status. Είναι το αντικείμενο συζήτησης εν μέσω χαλαρής διάθεσης μεταξύ εκείνων που μπορούν να αποκτήσουν ένα μοντέλο της και να προσπαθούν να δείξουν ότι το δικό τους αυτοκίνητο είναι καλύτερο, σπανιότερο και πιο ξεχωριστό από του συνομιλητή τους.

Οι άνθρωποι της βρετανικής εταιρείας φροντίζουν να προσφέρουν στους πελάτες τους νέα θέματα σχετικής συζήτησης. Μέσω του προγράμματος εξατομίκευσης το οποίο ονομάζουν Mulliner δίνουν τη δυνατότητα να επιλέγουν στοιχεία εξοπλισμού και διαμόρφωσης των μοντέλων της ώστε να είναι πραγματικά μοναδικά.

Όπως ανακοίνωσε η Bentley, πλέον μπορεί να βάψει το αμάξωμα των αυτοκινήτων με μια τεχνική η οποία κάνει το επιλεγμένο χρώμα να μοιάζει σαν μετάξι.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η εταιρεία προσφέρει 15 διαφορετικά χρώματα από τα οποία κάποιος μπορεί να επιλέξει εκείνο που του ταιριάζει καλύτερα για το αυτοκίνητό του.

Όταν γίνει αυτό, οι άνθρωποι της εταιρείας χρειάζονται 55 ώρες για να επιτύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα το οποίο να πληροί τα στάνταρ της εταιρείας και την και επιθυμία του πελάτη. Φυσικά, δεν ανακοινώθηκαν λεπτομέρειες που να αφορούν στο κόστος εφαρμογής αυτής της νέας τεχνικής για το χρώμα.

Τέλος, βάσει των στοιχείων της, το 75% όσων αγοράζουν κάποιο μοντέλο της επιθυμούν να έχει τα επιπλέον στοιχεία που προσφέρονται μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος εξατομίκευσης.