Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πώς θα λειτουργήσει η νέα μονάδα παραγωγής της Ferrari

Ελλάδα 19:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πώς θα λειτουργήσει η νέα μονάδα παραγωγής της Ferrari

ΝΕΑ

Πώς θα λειτουργήσει η νέα μονάδα παραγωγής της Ferrari

ΝΕΑ

Το Μαρανέλο… μεγαλώνει, αλλά η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία έχει συγκεκριμένη στρατηγική.

Advertisement
Advertisement

Η Ferrari μόλις άνοιξε μια νέα μονάδα παραγωγής 42.500 τετραγωνικών μέτρων, μέσα στο Μαρανέλο.

Θεωρητικά, η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία θα μπορούσε τώρα να παράγει περίπου 20.000 αυτοκίνητα ετησίως, σε σύγκριση με τα λιγότερα από 14.000 που απέστειλε το 2023.

Αντί να κατασκευάζει περισσότερα αυτοκίνητα, ωστόσο, η Ferrari υποστηρίζει ότι θα χρησιμοποιήσει αυτήν την εγκατάσταση, για να επισπεύσει την ανάπτυξη και να κερδίσει περισσότερα χρήματα ανά αυτοκίνητο.

Advertisement
Advertisement

Η εγκατάσταση θα στεγάσει αρκετούς σταθμούς, συμπεριλαμβανομένου του κτιρίου αξόνων, της συναρμολόγησης ηλεκτροκινητήρων και της παραγωγής μπαταριών. Ωστόσο, ο βασικός στόχος του κτιρίου είναι να βοηθήσει τη Ferrari να συμβαδίζει με την εναλλασσόμενη άμμο στην αγορά αυτοκινήτων. Η συντόμευση του χρόνου ανάπτυξης σημαίνει να φτάσετε στην αγορά όσο μια τάση είναι ακόμα «καυτή».

Δεν είναι μυστικό ότι η προσαρμογή στην παραγωγή εξαιρετικά υψηλής ποιότητας είναι μια ανθηρή επιχείρηση. Όλοι οι αντίπαλοι της Ferrari εμπλέκονται σε παρόμοια επιχειρηματικά σχέδια και έχει ήδη ασχοληθεί με αυτό. Το one-off υπεραυτοκίνητο KC23, μια μοναδική δημιουργία που αγοράστηκε σε άγνωστη τιμή από έναν πιστό πελάτη της Ferrari.