Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πως θα ήταν σήμερα μία Ferrari 250 GTO;

Ελλάδα 10:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πως θα ήταν σήμερα μία Ferrari 250 GTO;

ΝΕΑ

Πως θα ήταν σήμερα μία Ferrari 250 GTO;

ΝΕΑ

Ενδιαφέρον συλλέγει ο δημιουργικός συνδυασμός ορισμένων χαρακτηριστικών της Ferrari 12Cilindri με εκείνα της εμβληματικής 250 GTO.

Advertisement
Advertisement

Η Ferrari είχε δυναμική παρουσία στο Goodwood, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά ζωντανά έξι νέα μοντέλα της. Ωστόσο, ένας φανατικός της περίφημης ιταλικής μάρκας δεν ικανοποιείται ποτέ και αρκετοί απόρησαν γιατί δεν είδαμε τη 12Cilindri.

Όπως και πολλά ακόμα μοντέλα της εταιρείας από το Μαρανέλο, η 12Cilindri εμπνεύστηκε από παλαιότερα αυτοκίνητα. Ένα από αυτά, είναι η εμβληματική και κλασική πλέον Ferrari 250 GTO.

Για όσους, λοιπόν, δεν μπόρεσαν να χαρούν τη νέα ναυαρχίδα των Ιταλών στο Goodwood, ο ψηφιακός σχεδιαστής 3D εικόνων, Francesco Artusato, γνωστός στα social media ως franart_design, δημιούργησε έναν συνδυασμό μεταξύ του κλασικού και του νέου μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Το υβρίδιο ονομάζεται Ferrari 12 Classica και εκπροσωπεί την «άσκηση της απλότητας», σύμφωνα με τον δημιουργό. Το αποτέλεσμα, πέρα από ευφάνταστο, είναι και εντυπωσιακό, καθώς το αυτοκίνητο καταφέρνει να δείχνει κλασικό και παράλληλα μοντέρνο.

Το θέμα είναι ποιος θα το επέλεγε εάν η Ferrari αποφάσιζε ποτέ να διαθέσει ένα μοντέλο με σχεδίαση κάποιου παλιού και κλασικού; Ή θα προτιμούσε την 100% σύγχρονη σχεδιαστικά 12Cilindri;