Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πως να κάνεις ένα Tesla Model 3 «καγκούρικο»

Ελλάδα 18:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πως να κάνεις ένα Tesla Model 3 «καγκούρικο»

ΝΕΑ

Πως να κάνεις ένα Tesla Model 3 «καγκούρικο»

ΝΕΑ

Η Liberty Walk δίνει την ευκαιρία σε όποιον ιδιοκτήτη Model 3 το επιθυμεί, να το κάνει να θυμίζει αυτοκίνητο από το βιντεοπαιχνίδι Need For Speed.

Advertisement
Advertisement

Εάν κάτι χαρακτηρίζει τα περισσότερα Tesla, αυτό είναι η διακριτική τους σχεδίαση που καταφέρνει εδώ και περίπου μία δεκαετία να δείχνει σύγχρονη.

Η αμερικανική εταιρεία δεν έχει αλλάξει σχεδιαστική λογική και για αυτό καθένας που φέρνει ένα Tesla στο μυαλό του, έχει μία συγκεκριμένη εικόνα.

Αλλά τώρα, εάν κάποιος ιδιοκτήτης Model 3 θέλει να ξεχωρίζει «σαν τη μύγα μεσ’ το γάλα», δεν έχει παρά να αναφερθεί στη Liberty Walk.

Advertisement
Advertisement

Ο ιαπωνικός βελτιωτικός οίκος λανσάρει ένα νέο κιτ αμαξώματος ονόματι LB E Works Tesla Model 3 το οποίο μοιάζει σαν να προέρχεται από «τουμπανιασμένο» αυτοκίνητο στο Need For Speed.

Για όσους θέλουν κάτι πιο διακριτικό, υπάρχει το απλό κιτ LB E Tesla Model 3 το οποίο περιλαμβάνει μικρότερες ενισχύσεις εμπρός και πίσω, όπως η αεροτομή τύπου ducktail, πίσω διαχύτης και πλαϊνός. Η τιμή σε αυτή την περίπτωση είναι ορισμένη στις 6.270 δολάρια.

Για όσους θέλουν, όμως, να ξεχωρίζουν μοιάζοντας με «καγκούρικο» ιαπωνικό αυτοκίνητο, υπάρχει το κιτ με το «φουσκωμένο αμάξωμα» που βλέπετε και στις φωτογραφίες, το οποίο κοστίζει 7.920 δολάρια.

Advertisement

Για όποιον μπορεί να επιθυμεί συγκεκριμένα κομμάτια, τα μόνα που διατίθενται μόνα τους είναι η αεροτομή τύπου ducktail και οι διαχύτες, διότι τα ενισχυμένα φτερά περιλαμβάνονται μόνο με ολόκληρο το κιτ.

Πρέπει, βέβαια, να γίνουν ορισμένες παρατηρήσεις. Όπως το ότι στην τιμή δεν περιλαμβάνεται η αποστολή, ενώ η Liberty Walk δε διευκρινίζει στην ιστοσελίδα την τιμή της αποστολής, άρα είναι αδύνατο να γνωρίζεις το ακριβές (και σίγουρα μεγάλο) ποσό που θα πληρώσεις πριν το κιτ φτάσει στην Ελλάδα.

Advertisement

Επιπλέον, ο ιαπωνικός βελτιωτικός οίκος δεν αναφέρει κάτι σχετικά με τη χαμηλωμένη ανάρτηση και τους τροχούς που βλέπουμε στις φωτογραφίες, που σημαίνει ότι ίσως ο χρήστης να πρέπει να αγοράσει μόνος του τα εξαρτήματα που θα τον βοηθήσουν να κάνει το Tesla Model 3 του να μοιάζει έτσι.