Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πως η Tesla σε μία νύχτα αναβάθμισε τα αυτοκίνητά της

Ελλάδα 10:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πως η Tesla σε μία νύχτα αναβάθμισε τα αυτοκίνητά της

ΝΕΑ

Πως η Tesla σε μία νύχτα αναβάθμισε τα αυτοκίνητά της

ΝΕΑ

Η Tesla δείχνει το δρόμο του μέλλοντος αναβαθμίζοντας τα αυτοκίνητά της την ώρα που… κοιμόμαστε.

Advertisement
Advertisement

Ζούμε στην εποχή της τεχνολογίας όπου όλα μπορούν να γίνουν σε μία νύχτα – ακόμα και η βελτίωση του αυτοκινήτου μας. Η Tesla έχοντας πιάσει τον παλμό της εποχής και εκμεταλλευόμενη όλα τα τεχνολογικά «όπλα» που έχει στη φαρέτρα της, προχώρησε σε σημαντική αναβάθμιση των συστημάτων στα αυτοκίνητά της χωρίς καν να χρειαστούν οι ιδιοκτήτες τους να τα μετακινήσουν.

Η αμερικανική εταιρεία είχε καιρό τώρα προαναγγείλει την έλευση της αναβάθμισης 2024.20 και πλέον γίνεται πράξη. Οι αναβαθμίσεις έχουν να κάνουμε το σύστημα φωτισμού, το σύστημα παιχνιδιών μέσω της οθόνης και στο σύστημα φόρτισης της μπαταρίας.

Πιο συγκεκριμένα, τα φώτα των μοντέλων της Tesla με τη νέα αναβάθμιση απέκτησαν ενεργητική λειτουργία και πλέον μπορούν να φωτίσουν τα κρυφά σημεία ακολουθώντας την πορεία του αυτοκινήτου στις στροφές. Επιπλέον, έχουν καλύτερη απόδοση στον αυτοκινητόδρομο.

Advertisement
Advertisement

Η δεύτερη αναβάθμιση έχει να κάνει με τη διαχείριση της μπαταρίας. Πλέον το λογισμικό είναι σε θέση να ελέγξει καλύτερη τη θερμοκρασία της μπαταρίας όταν εκείνη φορτίζεται πετυχαίνοντας μεγαλύτερη απόδοση στους σταθμούς Tesla Superchargers.

Παράλληλα, έχει αναβαθμιστεί στο σύστημα απομακρυσμένης λειτουργίας του κλιματισμού το οποίο στην επιλογή Auto φέρνει τη θερμοκρασία της καμπίνας πιο γρήγορα στο επιθυμητό επίπεδο. Τέλος, η αναβάθμιση 2024.20 φέρνει την πλατφόρμα παιχνιδιών Steam στο αυτοκίνητο. Μάλιστα η Tesla έχει σχεδιάσει μια ειδική έκδοση του videogame Beach Buggy Racing 2: Tesla Edition!

Μέσα στο 2024 η Tesla έχει ανακοινώσει ακόμα περισσότερες αναβαθμίσεις οι οποίες θα αφορούν τα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης του Cybertruck και το σύστημα αυτόνομης οδήγησης.