Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πως η Polestar ακολουθεί τη λογική της Apple

Ελλάδα 9:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πως η Polestar ακολουθεί τη λογική της Apple

ΝΕΑ

Πως η Polestar ακολουθεί τη λογική της Apple

ΝΕΑ

Η σουηδική μάρκα του ομίλου Geely ετοιμάζεται να ακολουθήσει μία αλλόκοτη λογική στην ονομασία των μοντέλων της.

Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα, ένας εκπρόσωπος της Polestar μίλησε στο Auto Express, αποκαλύπτοντας πως η εταιρεία σκοπεύει να μετονομάσει την επόμενη γενιά του Polestar 2 σε Polestar 7. Πρόκειται για μία νέα λογική η οποία περισσότερο ακολουθεί το μοντέλο της Apple με τα iPhone.

Η απόφαση ήρθε αφότου η Polestar παρουσίασε τα ηλεκτρικά 3 και 4, ενώ αναμένονται ακόμα περισσότερα μοντέλα στο άμεσο μέλλον. Έως τώρα, η σουηδική εταιρεία χρησιμοποιούσε τους αριθμούς με αύξοντα σειρά στα μοντέλα της, καθώς είναι συνολικά μόνο τρία.

Το θέμα είναι πως μελλοντικά, είναι πολύ πιθανό το καταναλωτικό κοινό να αρχίσει να μπερδεύεται. Με την ανακοίνωση πως η Polestar θα αντικαταστήσει το Polestar 2 με το Polestar 7, τα πράγματα περιπλέκονται.

Advertisement
Advertisement

Βάσει αυτής της λογικής, μπορούμε να υποθέσουμε ότι το Polestar 3 θα μετονομαστεί μελλοντικά σε Polestar 8, το 4 σε 9 και ούτω καθεξής. Συνεπώς, προσβλέπουμε ότι σε μερικές γενιές από τώρα, οι περισσότεροι αν όχι όλοι θα έχουν χάσει… τη μπάλα με την ακολουθία.

Η Apple ακολουθεί αυτή τη λογική, διότι έχει να κάνει με ένα iPhone τον χρόνο. Κάτι παρόμοιο δεν είναι δυνατόν να επιβιώσει όταν μιλάμε για μία αυτοκινητοβιομηχανία η οποία μάλιστα σκοπεύει στο άμεσο μέλλον να παρουσιάσει πολλά νέα μοντέλα.