Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πώς μπορώ να πάρω αυτοκίνητο με leasing: Ολοκληρωμένος οδηγός για επαγγελματίες και ιδιώτες

Ελλάδα 15:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πώς μπορώ να πάρω αυτοκίνητο με leasing: Ολοκληρωμένος οδηγός για επαγγελματίες και ιδιώτες

ΝΕΑ

Πώς μπορώ να πάρω αυτοκίνητο με leasing: Ολοκληρωμένος οδηγός για επαγγελματίες και ιδιώτες

ΝΕΑ

Το leasing αυτοκινήτου είναι πλέον τόσο ευέλικτο και εύκολα προσβάσιμο χάρη στο instacar, που σου επιτρέπει να επιλέγεις εύκολα το αυτοκίνητο που θα οδηγείς και τον χρόνο που το χρειάζεσαι, χωρίς καθόλου δεσμεύσεις.

Advertisement
Advertisement

Όλα αυτά χωρίς φυσικά να χρειάζεται, αφενός να ξοδέψεις μια περιουσία και αφετέρου όλα να γίνονται εύκολα και γρήγορα χωρίς τον παραμικρό προβληματισμό εκ μέρους σου. Και όμως, αυτό υπάρχει ήδη στην Ελλάδα και είναι διαθέσιμο για όλους, το προσφέρει στο κοινό το instacar, που εγγυάται τα πλεονεκτήματα leasing αυτοκινήτου.

Το παραδοσιακό leasing απαιτούσε πάντα γραφειοκρατία και κυρίως εμπλοκή των τραπεζών με διάφορα έγγραφα και κινήσεις από πλευράς του πελάτη, κοινώς έβαζε τον ενδιαφερόμενο σε ένα κυκεώνα ενεργειών, με αποτέλεσμα να ξοδεύει αρκετό χρόνο, χρήμα, αλλά κυρίως και φαιά ουσία, που πολλές φορές τον απέτρεπαν να ολοκληρώσει την διαδικασία.

Το instacar έχει απλοποιήσει τη διαδικασία αφού μπορείς να πάρεις προσφορά στο email σου σε λιγότερο από ένα λεπτό. Έτσι, ανεβάζεις άμεσα και χωρίς χρονοτριβή τα σχετικά δικαιολογητικά τα οποία περνούν χωρίς δεύτερη σκέψη από ένα σύντομο οικονομικό έλεγχο που ολοκληρώνεται εντός 24 ωρών.

Advertisement
Advertisement

Ποια είναι αυτά; H ταυτότητά σου (ή του οδηγού που θα το χρησιμοποιεί), το δίπλωμά σου, το τελευταίο εκκαθαριστικό σου και έναν λογαριασμό ΔΕΚΟ που να επιβεβαιώνει την κατοικία σου. Αυτά ήταν όλα. Είσαι έτοιμος να απολαύσεις το νέο σου instacar αυτοκίνητο. Ναι, αυτό που ονειρευόσουν τόσο καιρό και δεν μπορούσες να το κάνεις πραγματικότητα.

Αλλά και σε όσον αφορά στους επαγγελματίες (επαγγελματικό leasing αυτοκινήτου), και αυτοί με τη σειρά τους είναι πολύ τυχεροί, αφού εν τέλει δεν θα χρειαστούν πολλά περισσότερα δικαιολογητικά από τους ιδιώτες, τα οποία μπορούν μάλιστα εύκολα και γρήγορα να τα βρουν σε αυτό το link.

Από εκεί και πέρα, επιστρέφοντας στους ιδιώτες σημειώστε πως δεν χρειάζεται να δώσεις προκαταβολή. Ναι, καλά διάβασες. Αναφερόμαστε σε leasing αυτοκινήτου για ιδιώτες χωρίς προκαταβολή. Το μόνο που δίνεις είναι ένα μικρό κόστος εκκίνησης το οποίο αποτελείται από δύο μέρη: την εγγραφή και το instastart. Το instastart ισούται με ένα ή δύο μισθώματα ανάλογα με το πακέτο συνδρομής που θα επιλέξει κάποιος και επιστρέφεται με τη μορφή δωρεάν μήνα.

Advertisement

To instacar leasing αυτοκινήτου είναι η πιο ευέλικτη διαδικασία leasing αφού προσφέρει το απόλυτα ευέλικτο πακέτο Μήνα-Μήνα, αλλά και δύο πακέτα ορισμένου χρόνου με πιο ανταγωνιστικές τιμές ώστε να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες. Με το πακέτο Μήνα-Μήνα, έχεις το instacar σου για όσο καιρό θέλεις, μπορείς να το αλλάξεις με κάποιο άλλο, ή ακόμα και να διακόψεις το συμβόλαιό σου χωρίς καμία επιβάρυνση.

Αυτά τα προνόμια τα έχεις και στα πακέτα ορισμένου χρόνου, 12 ή 24 μηνών. Η μόνη διαφορά είναι ότι στο 12μηνο πακέτο μπορείς να αλλάξεις αυτοκίνητο μια φορά, ενώ στο 24μηνο μπορείς να κάνεις 2 αλλαγές. Και πάλι δηλαδή δεν νιώθεις “παντρεμένος” με το αυτοκίνητό σου.

Advertisement

Μάλιστα και τα πακέτα ορισμένου χρόνου είναι ανοιχτά και δεν επιβαρύνεσαι με ρήτρα λήξης συμβολαίου. Το μόνο που καλείσαι να καταβάλεις αν λήξεις πρόωρα το συμβόλαιό σου θα είναι η διαφορά με το πιο ευέλικτο πακέτο. Με απλά λόγια, αν έχεις μισθώσει από το instacar ένα αυτοκίνητο με το 12μηνο πακέτο και αποφασίσεις να το επιστρέψεις στους 6 μήνες, τότε θα κληθείς να πληρώσεις μόνο τη διαφορά μεταξύ των μισθωμάτων για τους έξι μήνες της συνδρομής σου.

Τι σημαίνουν όλα τα παραπάνω; Πως το leasing του instacar είναι η πιο stress-free διαδικασία απόκτησης νέου οχήματος, χωρίς μάλιστα δεσμεύσεις, χωρίς περιορισμούς και με όλα τα προνόμια του κλασικού leasing παρακαλώ. Τώρα έχεις τις κατάλληλες απαντήσεις στα φλέγοντα ερωτήματά σου…