Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πωλείται η εντυπωσιακή Lamborghini Countach του Rod Stewart

Ελλάδα 5:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πωλείται η εντυπωσιακή Lamborghini Countach του Rod Stewart

ΝΕΑ

Πωλείται η εντυπωσιακή Lamborghini Countach του Rod Stewart

ΝΕΑ

Η αγάπη του Σκωτσέζου ρόκερ για τα ιταλικά supercars, είναι το ίδιο διάσημη με τα μουσικά του επιτεύγματα.

Advertisement
Advertisement

Ο Rod Stewart είναι πραγματικά μια ξεχωριστή περίπτωση, σε έναν φανταχτερό κόσμο αστέρων της μουσικής, που λατρεύει τα εξωτικά αυτοκίνητα. Η αγάπη του για τη Ferrari και κυρίως για τη Lamborghini, αποτελούσε πάντοτε ένα σημαντικό κεφάλαιο επένδυσης, από τις δισκογραφικές του επιτυχίες.

Δεκάδες εμβληματικά ιταλικά supercars, που πέρασαν από τα χέρια του, έχουν οδηγηθεί, κατά καιρούς, στα μεγάλα μπλοκ των δημοπρασιών. Να, καλή ώρα όπως αυτή η εντυπωσιακή Lamborghini Countach, που αναμένεται να συναντήσει το νέο ιδιοκτήτη της, την Πέμπτη 11 Ιουλίου, από την πύλη Bring A Trailer.

Η μεγαλύτερη, έως τώρα, προσφορά, ανέρχεται στις 500.000 δολάρια, αλλά υπάρχει εκτίμηση ότι μέχρι τη λήξη της προθεσμία, μπορεί το τελικό κόστος να φτάσει στο 1 εκατομμύριο δολάρια.

Advertisement
Advertisement

Ο Σκωτσέζος ρόκερ, αγόρασε τη Lamborghini, κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης περιοδείας στην Αυστραλία, το 1977. Το αυτοκίνητο φαίνεται πολύ καθαρό και πρωτότυπο στις φωτογραφίες, αλλά δεν ήταν πάντα έτσι. Σύμφωνα με την περιγραφή της δημοπρασίας, ο Stewart έστειλε το αυτοκίνητο στο Λος Άντζελες και το τροποποίησε εκτενώς, αναθέτοντας τη δουλειά στην Albert Madikian Engineering.

Πίσω και μπροστινά σπόιλερ προστέθηκαν μαζί με ένα κιτ φαρδύτερου αμαξώματος, υιοθετώντας μια πιο δυναμική εμφάνιση του LP400 S. Η οροφή κόπηκε για να του δώσει ένα αφαιρούμενο επάνω πάνελ τύπου targa. Ο V12 των 3,9 λίτρων, ωστόσο, παρέμεινε ανέγγιχτος.

Σύμφωνα με την καταχώριση, ο Stewart πούλησε το αυτοκίνητο το 2002. Ο δεύτερος ιδιοκτήτης το μετέτρεψε σε αριστεροτίμονο πριν το πουλήσει το 2013, οπότε και ανακαινίστηκε στην αρχική του κατάσταση.