Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πήγε για test drive και σκόρπισε το θάνατο

Ελλάδα 16:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πήγε για test drive και σκόρπισε το θάνατο

ΝΕΑ

Πήγε για test drive και σκόρπισε το θάνατο

ΝΕΑ

Μια μητέρα πλήρωσε ακριβά την παντελή έλλειψη επαγγελματισμού ενός πωλητή αυτοκινήτων στο Τέξας.

Advertisement
Advertisement

Δυστυχώς μερικές φορές όσο προσεκτικοί και αν είμαστε στο δρόμο, μπορεί να πέσουμε θύματα ανεγκέφαλων οδηγών οι οποίοι νομίζουν ότι ο δρόμος τους ανήκει. Στο Τέξας, μια γυναίκα 47 ετών και μητέρα τριών παιδιών είχε βγει για την καθιερωμένη εργασία της οδηγώντας το Honda Accord της.

Σε μια περιοχή επιτρεπόμενης ταχύτητας 60μ χλμ./ώρα όμως βρέθηκε στο δρόμο της ένα Dodge Challenger να κινείται με σχεδόν 200 χλμ./ώρα. Ο οδηγός του Dodge έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να πέσει με δύναμη πάνω στο Accord προκαλώντας τον θάνατο της άτυχης γυναίκας.

Η ιστορία όμως έχει πολλά στραβά και δεν πρόκειται απλά για μια άτυχη στιγμή. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Μπέντζαμιν Μίσι δεν ήταν δικό του. Το είχε πάρει για ένα test drive από την τοπική αντιπροσωπεία All American Chrysler Dodge Jeep Ram στην Οντέσα του Τέξας.

Advertisement
Advertisement

Στη θέση του συνοδηγού βρισκόταν ο πωλητής Κένεθ Σάλας ο οποίος όχι μόνο δεν απέτρεψε τον Μίσι να κινηθεί εντός ορίων ταχύτητας, αλλά τον ενθάρρυνε να αναπτύξει ταχύτητα για να διαπιστώσεις τις ισχυρές επιδόσεις του Challenger. Το αποτέλεσμα ήταν κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης το αυτοκίνητο να έχει αναπτύξει ταχύτητα 192 χλμ./ώρα με το γκάζι πλήρως ανοιχτό.

Τόσο στον απαράδεκτο πωλητή (μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο), όσο και στον οδηγό του Dodge ασκήθηκαν βαριές κατηγορίες από την οικογένεια της άτυχης γυναίκας. Μάλιστα, αποδείχτηκε ότι ο μεν πωλητής είχε παρανομήσει αρκετές φορές για παραβίαση ορίων ταχύτητας, ενώ ο οδηγός δεν ήταν κανένα «λουλούδι» καθώς τον βάρυναν ήδη 25 συλλήψεις για κλοπές και βιαιοπραγίες.