Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

«Πέταξαν» οι τιμές του Tesla Cybetruck

Ελλάδα 23:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

«Πέταξαν» οι τιμές του Tesla Cybetruck

ΝΕΑ

«Πέταξαν» οι τιμές του Tesla Cybetruck

ΝΕΑ

Σε περίπτωση που κάνατε αποταμιεύσεις για να αγοράσετε ένα Cybetruck η Tesla σας έχει μια δυσάρεστη έκπληξη.

Advertisement
Advertisement

Η Tesla αύξησε σημαντικά την τιμή εκκίνησης του Cybertruck, η οποία τώρα ξεκινά από 99.990 δολάρια, μια απότομη αύξηση σε σχέση με την προηγούμενη τιμολόγηση.

Η προσαρμογή αυτή ακολουθεί την κατάργηση της εισαγωγικής έκδοσης με κίνηση στους πίσω τροχούς, η οποία αρχικά αναμενόταν να κοστίζει 60.990 δολάρια και σχεδιαζόταν να κυκλοφορήσει το 2025.

Το τετρακίνητο μοντέλο, που προηγουμένως κοστολογούνταν στα 79.990 δολάρια, ξεκινά τώρα από τα 99.990 δολάρια.

Advertisement
Advertisement

Η αυτονομία για αυτή την παραλλαγή έχει επίσης μειωθεί από 547 χιλιόμετρα σε 512 χιλιόμετρα.

Επιπλέον, το κορυφαίο μοντέλο Cyberbeast ξεκινά τώρα από τα 119.990 δολάρια, από 99.990 δολάρια που κόστιζε πριν, με την αυτονομία του να μειώνεται από τα 515 χιλιόμετρα στα 484 χιλιόμετρα.

Παρά τις αυξήσεις των τιμών και τη μειωμένη αυτονομία, οι προδιαγραφές επιδόσεων παραμένουν αμετάβλητες, με το Cyberbeast των 857 ίππων να κάνει το 0-96 χλμ/ώρα σε 2,6 δευτερόλεπτα.

Advertisement

Αυτές οι αλλαγές στις τιμές τοποθετούν το Cybertruck πάνω από το GMC Hummer EV Pickup, το οποίο ξεκινά από 98.845 δολάρια.

Το Cybertruck της Tesla, όταν συνυπολογίζονται κάποια στάνταρ έξοδα, ξεκινά τώρα από τα 101.985 δολάρια, καθιστώντας το ακριβότερο από τον βασικό του ανταγωνιστή.

Advertisement

Αυτή η νέα τιμή αντιπροσωπεύει μια σημαντική απόκλιση από την αρχική υπόσχεση του Elon Musk για ένα Cybertruck αξίας 39.900 δολαρίων, με τα τρέχοντα μοντέλα να διατίθενται στην αγορά ως “πλήρως εξοπλισμένες” περιορισμένες εκδόσεις με την ετικέτα Foundation Series.