Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με επίδομα ανεργίας είχε Lamborghini!

Ελλάδα 19:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με επίδομα ανεργίας είχε Lamborghini!

ΝΕΑ

Με επίδομα ανεργίας είχε Lamborghini!

ΝΕΑ

Οι αρχές εντόπισαν έναν άνεργο με αντικείμενα αξίας άνω του μισού εκατομμυρίου, μεταξύ των οποίων και μία Huracan.

Advertisement
Advertisement

Ένα σπάνιο περιστατικό σημειώθηκε πρόσφατα στην Αυστραλία, όπου ένας άνθρωπος που λαμβάνει από το 2019 επίδομα ανεργίας βρέθηκε με ανεξήγητα πολλά και ακριβά περιουσιακά στοιχεία.

Καταρχάς, βρέθηκε στην κατοχή του μία γαλάζια Lamborghini Huracan, απόχρωσης Blue Cepheus, μία Harley Davidson V-Rod στο ίδιο ακριβώς χρώμα και δύο ρολόγια Rolex. Όλα ανεξαιρέτως κατασχέθηκαν.

Η έρευνα των αρχών για αυτόν τον άνθρωπο ξεκίνησαν τον Μάιο και μόλις πρόσφατα εντοπίστηκαν τα παραπάνω αντικείμενα, των οποίων η αξία αγγίζει τις 450.000 ευρώ.

Advertisement
Advertisement

Η αστυνομία συνέλαβε τον 39χρονο άνδρα με την κατηγορίας της «ανέντιμης κατοχής», με ξεκάθαρη αναφορά στη Huracan, τη V-Rod και τα ρολόγια.

Αυτή τη στιγμή, οι αρχές πιστεύουν ότι ο ανεξήγητος πλούτος προέρχεται από οργανωμένο έγκλημα στο οποίο είναι βαθιά μπλεγμένος, ενώ ο 39χρονος έχει ήδη λάβει ειδοποίηση να παρουσιαστεί στο τοπικό δικαστήριο της Παραμάτα, στις 4 Οκτωβρίου.

Ταυτόχρονα, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες, καθώς παραμένει άγνωστο πώς λάμβανε επίδομα ανεργίας εδώ και πάνω από πέντε χρόνια, αλλά και το πόσα έχει κερδίσει συνολικά από το επίδομα.