Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Περιπολικό εμβολίζει γουρούνα (video)

Ελλάδα 9:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Περιπολικό εμβολίζει γουρούνα (video)

ΝΕΑ

Περιπολικό εμβολίζει γουρούνα (video)

ΝΕΑ

Ο αναβάτης κατέληξε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα, αλλά οι αρχές υπερασπίζονται την αντίδραση του αστυνομικού.

Advertisement
Advertisement

Το απόγευμα της Κυριακής (5/5), η αστυνομία του Νιου Χέιβεν του Κονέκτικατ περιπολούσε στο East Rock Park, για να περιορίσει την παράνομη οδήγηση ATV και ποδηλάτων στην περιοχή. Μόλις εντόπισε ένα παραβατικό αναβάτη ATV, ο αστυνομικός που οδηγούσε το περιπολικό, ανέκοψε την πορεία του. Ο αναβάτης δεν μπόρεσε να σταματήσει και έπεσε πάνω στο περιπολικό, όπως δείχνει η κάμερα που ήταν τοποθετημένη στο παρμπρίζ του αστυνομικού οχήματος.

Ο αναβάτης αντιμετωπίζει σοβαρούς τραυματισμούς και κατηγορίες, που σχετίζονται με το περιστατικό. Μεγάλη συζήτηση, όμως και διχογνωμία, προκαλεί στις ΗΠΑ και η αντίδραση του αστυνομικού και κυρίως, ένα αυτό είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος για να ελεγχθεί η παράνομη οδήγηση. Στα σχόλια του βίντεο, οι περισσότεροι χρήστες είναι με το μέρος του πληρώματος του περιπολικού, αλλά υπάρχουν και αυτοί που διαφωνούν με τον τρόπο αντιμετώπισης της παρανομίας.

«Αυτή είναι μια ατυχής και έντονη υπενθύμιση των ακραίων κινδύνων της παράνομης οδήγησης ATV και στους δρόμους της πόλης, τόσο για τους πεζούς όσο και για τους ίδιους τους χειριστές των οχημάτων. Οι αστυνομικοί μας συμμετείχαν σε έναν δυνητικά σωτήριο ελιγμό, για λογαριασμό αυτής της οικογένειας πεζών, που βρισκόταν σε κίνδυνο», δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας του Νιου Χέιβεν, Καρλ Γιάκομπσον.

Advertisement
Advertisement