Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πενταβρώμικα παραδίδονται τα Tesla Cybertruck

Ελλάδα 11:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πενταβρώμικα παραδίδονται τα Tesla Cybertruck

ΝΕΑ

Πενταβρώμικα παραδίδονται τα Tesla Cybertruck

ΝΕΑ

Πολλοί πελάτες της Tesla παραπονέθηκαν ότι τα νέα τους Cybertruck ήταν γεμάτα λάσπη και σκόνη.

Advertisement
Advertisement

Η επιτάχυνση της παραγωγής του Tesla Cybertruck για να προλάβει τις αυξημένες παραγγελίες έχει δημιουργήσει προβλήματα στις παραδόσεις των οχημάτων.

Πολλοί πελάτες έχουν παραπονεθεί ότι τα ηλεκτρικά pick up που παραλαμβάνουν είναι γεμάτα με λάσπη και σκόνη αφού οι αντιπροσωπείες δεν προλαβαίνουν να τα καθαρίσουν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της The Wall Street Journal, πολλά Tesla Cybertruck έφτασαν βρώμικα από το εργοστάσιο. Αυτό συμβαίνει καθώς στο σημείο των εγκαταστάσεων που κατασκευάζεται και συναρμολογείται το Cybertruck γίνονται έργα επέκτασης του εργοστασίου με αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια της μεταφοράς να βρωμίζουν πολύ.

Advertisement
Advertisement

Οι υπάλληλοι που παραλαμβάνουν τα Cybertruck δεν προλαβαίνουν να καθαρίσουν ενδελεχώς τα «ατσάλινα» pick up καθώς εκεί υπάρχει επίσης ένα άλλο πρόβλημα. Για να καθαριστεί ένα Cybertruck απαιτούνται περίπου 2 ώρες (!) κάτι που δυσκολεύει τη ζωή των υπαλλήλων.

Μάλιστα η Tesla έχει δώσει συγκεκριμένες οδηγίες για τον καθαρισμό ενός Cybertruck καθώς απαιτούνται ειδικά καθαριστικά – συνήθως ακριβά – για να φύγουν στίγματα και σημάδια. Ένας πελάτης της Tesla δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «Δεν είναι Rolls-Royce ή Mercedes. Αλλά έχει την τιμή μιας Porsche. Δεν έψαχνα αυτοκίνητο με τέτοιο επίπεδο περιποίησης».