Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πάτησε Ελλάδα το κινέζικο Hummer…

Ελλάδα 17:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πάτησε Ελλάδα το κινέζικο Hummer…

ΝΕΑ

Πάτησε Ελλάδα το κινέζικο Hummer…

ΝΕΑ

Το επιβλητικό τετρακίνητο… τέρας εφοδιάζεται με τέσσερις ηλεκτροκινητήρες και αποδίδει 1.088 άλογα! Δείτε το πρώτο αποκλειστικά στο Newsauto

Advertisement
Advertisement

Ολοένα και περισσότερα μοντέλα από την Κίνα έρχονται στην Ελλάδα και οι επιλογές που έχουν όσοι αναζητούν καινούργιο αυτοκίνητο αυξάνουν συνεχώς. Αυτοκίνητα για όλα τα γούστα και για όλες τις ανάγκες εμφανίζονται και μας κάνουν να αναρωτιόμαστε τι άλλο θα δούμε στο μέλλον!

Πριν από λίγες εβδομάδες είχαμε αναφερθεί στο DFSK Mengshi M-Hero 917, το οποίο θα το παρομοιάζαμε ως το κινέζικο Hummer. Το επιβλητικό όχημα και όπως μπορείτε να δείτε αποκλειστικά στο Newsauto, ήρθε στην Ελλάδα και πολύ σύντομα θα το δούμε να κυκλοφορεί στους δρόμους.

Η κορυφαία έκδοση που είναι αμιγώς ηλεκτρική, εφοδιάζεται με 4 ηλεκτροκινητήρες, όπου η συνολική ισχύς αγγίζει τους 1.088 ίππους ενώ η ροπή φτάνει τα 1400Nm. Τα παραπάνω νούμερα φαντάζουν απίστευτα αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινά προσφέροντας εκρηκτικές επιδόσεις, όπως για παράδειγμα το 0-100χλμ./ώρα που επιτυγχάνεται σε 4,2 δευτερόλεπτα.

Ηλεκτρικό και με έκδοση που καίει βενζίνη!

Advertisement
Advertisement

Εντυπωσιακή είναι η αυτονομία του συγκεκριμένου ηλεκτρικού 4×4 οχήματος καθώς φτάνει τα 800 χιλιόμετρα. Η σχεδίαση του μοντέλου θυμίζει θωρακισμένο όχημα ενώ ο εξοπλισμός του περιλαμβάνει σχεδόν τα πάντα που αναζητούν όσοι αγοράζουν πλέον καινούργιο αυτοκίνητο.

Να σημειώσουμε πως εκτός από την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση θα υπάρξει και άλλη μία η οποία θα εφοδιάζεται με έναν κινητήρα εσωτερικής καύσης βενζίνης χωρητικότητας 1.500 κ.εκ. απόδοσης 197 ίππων. Ο συγκεκριμένος θα χρησιμοποιείται ως γεννήτρια και θα τροφοδοτεί τρεις ηλεκτροκινητήρες, γεγονός που σημαίνει πως θα αποβάλλει το… άγχος της φόρτισης αποκλειστικά και μόνο με ρεύμα.

Το DFSK Mengshi M-Hero 917 έχει φέρει στην Ελλάδα ο Όμιλος Σπανός.