Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Παρέλαση supercars στο γάμο του Αντετοκούνμπο (+video)

Ελλάδα 14:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Παρέλαση supercars στο γάμο του Αντετοκούνμπο (+video)

ΝΕΑ

Παρέλαση supercars στο γάμο του Αντετοκούνμπο (+video)

ΝΕΑ

Ο γάμος του Greek Freak συγκέντρωσε στην Ελλάδα όχι μόνο μερικούς πολύ διάσημους VIP αλλά και πολλά supercars που εντυπωσίασαν.

Advertisement
Advertisement

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Μαράια Ριντλσπρίγκερ, σε μια εντυπωσιακή δεξίωση που πραγματοποιήθηκε στο Costa Navarino την Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου.

Η εκδήλωση ολοκλήρωσε ένα τριήμερο γιορτής, με την παρουσία εκλεκτών καλεσμένων. Ανάμεσα στους περίπου 200 προσκεκλημένους ήταν κορυφαίοι αστέρες του NBA, όπως ο Λεμπρόν Τζέιμς, ο Κρις Μίντλετον, οι ιδιοκτήτες των Μιλγουόκι Μπακς, καθώς και άλλες διασημότητες.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ των καλεσμένων ήταν η Σερένα Γουίλιαμς και ο Κίλιαν Εμπαπέ, ενώ πρόσκληση έλαβαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Advertisement
Advertisement

Από το λαμπερό αυτό γεγονός δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα πάντα απαραίτητα supercars. Όπως βλέπουμε σε video που αναρτήθηκε σε λογαριασμό στο tiktok η παρέλαση από εξωτικά μοντέλα ήταν πραγματικά μοναδική.

Ανάμεσα στα αυτοκίνητα που βρέθηκαν στο Costa Navarino ήταν αρκετές Porsche 911, Lamborghini Huracan, μία πανέμορφη Ferrari Roma, μία Ferrari Purosangue και πολλά ακόμα.

Συγκεκριμένα, στα αυτοκίνητα που βλέπουμε υπάρχει μια Porsche 911 GΤ3, η απόδοση της οποίας φθάνει τα 510 άλογα και κάνει το 0-100 χλμ/ώρα σε μόλις 3,4 δευτερόλεπτα. Η τιμή της στην Ελλάδα αγγίζει τις 300.000 ευρώ.

Advertisement

Μία ακόμα Porsche 911, μία Cabrio με τιμή που ξεκινά από τις 200.000 ευρώ έκανε την εμφάνισή της και αυτή στην παρέλαση των διάσημων στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου.

Υπάρχει επίσης μία πανέμορφη Ferrari Roma, η οποία αποδίδει 620 ίππους και κάνει το 0-100 σε μόλις 3,4 δευτερόλεπτα. Η τιμή της στην Ελλάδα, υπολογίζεται κοντά στις 500.000 ευρώ.

Advertisement

Μία ακόμα Ferrari, η 812 είχε την τιμητική της σε δύο εκδοχές. Η μία ήταν η ανοιχτή σε εντυπωσιακό ροζ χρώμα, και η άλλη μία κλειστή. Και στις δύο περιπτώσεις τα αυτοκίνητα τα κινεί ο ιστορικός V12 της εταιρείας, με 6,3 λίτρα και απόδοση που φθάνει τους 800 ίππους. Η τιμή της στην Ελλάδα ξεπερνά τις 700.000 ευρώ.

Από την παρέλαση των λαμπερών αυτών αυτοκινήτων δεν θα μπορούσε να λείπει και η νέα Ferrari Purosangue, το πρώτο SUV της μάρκας. Και αυτή χρησιμοποιεί τον ιστορικό V12 της μάρκας, με απόδοση 725 ίππων ενώ η τιμή της στην Ελλάδα ξεπερνά τις 500.000 ευρώ.

Στο video παρελαύνουν επίσης λαμπερές παρουσίες από τη McLaren, τη Lamborghini αλλά και μία ακόμα Ferrari F12 TDF, ενώ δεν λείπει και η Mercedes με μία AMG Cabrio με τον εκπληκτικό V8 κινητήρα των 585 ίππων.