Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οσμή σκανδάλου: Η αδερφή του Μασκ ινκόγκνιτο στην Ελλάδα

Ελλάδα 19:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οσμή σκανδάλου: Η αδερφή του Μασκ ινκόγκνιτο στην Ελλάδα

ΝΕΑ

Οσμή σκανδάλου: Η αδερφή του Μασκ ινκόγκνιτο στην Ελλάδα

ΝΕΑ

Η Τόσκα Μασκ ήρθε στην Ελλάδα ινκόγκνιτο και μετακινήθηκε με ένα αυτοκίνητο που θα προκαλέσει αν μη τι άλλο αναστάτωση στον αδερφό της Ίλον Μασκ.

Advertisement
Advertisement

Πριν από μερικές ημέρες βρέθηκε στη χώρα μας η αδερφή του Ίλον Μασκ. Η Τόσκα Μασκ ήταν καλεσμένη της Άντας Ηλιοπούλου για να συμμετάσχει σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από την πρέσβειρα Ειρήνης των Ηνωμένων Εθνών, Τζούλια-Κλάρα Κέσους.

Η αδερφή του ισχυρού άνδρα της Tesla αρχικά ήταν να πετάξει απευθείας στη Ρόδο για ολιγοήμερες διακοπές με την οικογένειά της. Τα πλάνα της όμως άλλαξαν και προτίμησε να πετάξει από το Κάιρο πρώτα στην Αθήνα καθώς δεν ήθελε να χάσει την εκδήλωση που αφορούσε τα ανθρώπινα δικαιώματα και προστασίας των γυναικών σε όλο τον κόσμο.

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης ήταν ότι όταν έφτασε στο ξενοδοχείο St George Lycabettus κατέβηκε από ένα λευκό Range Rover και όχι από κάποιο Tesla. Αυτό σίγουρα δεν θα ήταν τόσο ευχάριστο για τον αδερφό της, Ίλον Μασκ που θα ήθελε να δει την αδερφή του να χρησιμοποιεί ένα από τα αυτοκίνητά του.

Advertisement
Advertisement

Όπως και να έχει, η Τόσκα Μασκ πρόλαβε να επισκεφτεί το Μουσείο της Ακρόπολης, τον Παρθενώνα και το Ηρώδειο και δήλωσε γοητευμένη από τον αρχαίο πολιτισμό της Ελλάδας. Η ξενάγηση στην Αθήνα ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στο Καλλιμάρμαρο. Στη συνέχεια πέταξε για τη Ρόδο όπου απόλαυσε τις διακοπές με την οικογένειά της στο νησί των Ιπποτών.