Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οριστικό: Το Chevrolet Bolt θα έρθει ως Opel

Ελλάδα 13:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οριστικό: Το Chevrolet Bolt θα έρθει ως Opel

ΝΕΑ

Οριστικό: Το Chevrolet Bolt θα έρθει ως Opel

ΝΕΑ

Αν και η Opel δεν κυκλοφορεί στη Βόρεια Αμερική και άρα δεν είχε παρουσία στην έκθεση του Ντιτρόιτ, ο Πρόεδρος της γερμανικής μάρκας έδωσε το «παρών» στο μεγάλο αυτοκινητικό ραντεβού. Η Opel ως γνωστόν αποτελεί μέλος της General Motors και ο επικεφαλής της, Karl-Thomas Neumann, δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφθεί τα περίπτερα των άλλων εταιρειών του αμερικάνικου ομίλου.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Πέρασε μάλιστα αρκετή ώρα περιεργαζόμενος το Chevrolet Bolt, το ηλεκτρικό πόλης που προσφέρει αυτονομία 320 km και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στα τέλη 2016-αρχές 2017. Μιλώντας στην αυστριακή εφημερίδα Kurier, ο Neumann παραδέχθηκε ότι η Opel θα διαθέσει στην Ευρώπη ένα ηλεκτρικό μοντέλο που θα χρησιμοποιεί την τεχνολογία του Bolt. «Το πώς θα μοιάζει και πότε θα λανσαριστεί, είναι κάτι που δεν μπορώ να πω από τώρα», ανέφερε ο Πρόεδρος της γερμανικής μάρκας.

Από τη στιγμή που η Chevrolet αποχωρεί από την Ευρώπη και δεν υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων, είναι πολύ πιθανό το ηλεκτρικό Opel να κυκλοφορήσει με το σήμα της δεύτερης εντός του 2017 και να αναμετρηθεί με το BMW i3 και το Volkswagen e-Golf. Στις ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες βλέπουμε την πρώτη απόπειρα του γνωστού γραφίστα Theophilus Chin να μεταμορφώσει το Chevrolet σε ένα Opel (είναι άγνωστο και το όνομά του).

Advertisement
Advertisement

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα στοιχεία για το Chevrolet Bolt.