ΝΕΑ

Omoda & Jaecoo: Επιτυχημένος και ο Αύγουστος στις πωλήσεις

Ελλάδα 8:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Omoda & Jaecoo: Επιτυχημένος και ο Αύγουστος στις πωλήσεις

ΝΕΑ

Omoda & Jaecoo: Επιτυχημένος και ο Αύγουστος στις πωλήσεις

ΝΕΑ

Συνεχίζοντας την ισχυρή δυναμική των μηνιαίων πωλήσεων που ξεπερνούν τις 20.000 μονάδες, οι πωλήσεις των Omoda & Jaecoo τον Αύγουστο έφτασαν τις 24.178.

Advertisement
Advertisement

Μόλις 16 μήνες μετά το παγκόσμιο λανσάρισμα της μάρκας, οι σωρευτικές συνολικές πωλήσεις έχουν ξεπεράσει τις 300.000 μονάδες.

Τα τελευταία μοντέλα των Omoda & Jaecoo έκαναν γρήγορα το ντεμπούτο τους στην αγορά. Στη Μαλαισία, ένα μήνα μετά το λανσάρισμά τους, οι πραγματικές πωλήσεις ξεπέρασαν τις 1.000 μονάδες, εδραιώνοντας περαιτέρω την ηγετική θέση της μάρκας στην αγορά της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Στα αποτελέσματα της αξιολόγησης ασφάλειας ASEAN NCAP πέντε αστέρων, το πρώτο παγκόσμιο μοντέλο της εταιρείας, Omoda C5, κέρδισε εύκολα την πιστοποίηση ασφάλειας πέντε αστέρων και ηγείται της κατηγορίας, με μια εξαιρετική επίδοση της υψηλότερης βαθμολογίας στην ιστορία.

Advertisement
Advertisement

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Shawn Xu, οδήγησε προσωπικά το Omoda 7 για να διεξάγει μια σειρά δοκιμών πρόκλησης σε εξαιρετικά θερμές συνθήκες, επαληθεύοντας και αποδεικνύοντας περαιτέρω την ποιότητα και τις υψηλές επιδόσεις του.

Η Omoda & Jaecoo συνεχίζει να επιταχύνει το ρυθμό παγκοσμιοποίησής της. Μετά την Ισπανία, την Ιταλία, την Πολωνία και άλλες χώρες, η εταιρεία «προσγειώθηκε» στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου στις 29 Αυγούστου, επεκτείνοντας και εμβαθύνοντας περαιτέρω την ευρωπαϊκή στρατηγική.

Λανσάροντας συνεχώς υψηλής ποιότητας και διαφοροποιημένα οχήματα, ανταποκρίνεται στις διαφοροποιημένες ανάγκες των παγκόσμιων καταναλωτών.

Advertisement

Από φέτος, οι σωρευτικές εξαγωγικές πωλήσεις των Omoda & Jaecoo παγκοσμίως έχουν φτάσει τις 146.383 μονάδες, με πωλήσεις που ξεπερνούν τις 20.000 για 4 συνεχόμενους μήνες.

Από το ντεμπούτο της τον Απρίλιο του περασμένου έτους, οι πωλήσεις της μάρκας έχουν διατηρήσει ταχεία ανάπτυξη, με σωρευτικές συνολικές πωλήσεις 307.954 μονάδων.

Advertisement