Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Όλα όσα γνωρίζουμε για το νέο Nissan Navara

Ελλάδα 16:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Όλα όσα γνωρίζουμε για το νέο Nissan Navara

ΝΕΑ

Όλα όσα γνωρίζουμε για το νέο Nissan Navara

ΝΕΑ

Το εμβληματικό pick-up της Nissan πρόκειται να ανανεωθεί αποκτώντας πιο εντυπωσιακή εμφάνιση και πολλές σύγχρονες τεχνολογίες.

Advertisement
Advertisement

Η τρέχουσα γενιά του Nissan Navara, έχει πίσω της πάνω από μια δεκαετία, γεγονός που σηματοδοτεί την ανάγκη για μια αναβάθμιση.

Πληροφορίες που έρχονται από την Κίνα υποδηλώνουν ότι ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο βρίσκεται στον ορίζοντα, αλλά δεν είναι ακόμα βέβαιο αν αυτό θα είναι το παγκόσμιο pick-up με βάση το Mitsubishi Triton ή μια παραλλαγή ειδικά σχεδιασμένη για την κινεζική αγορά.

Το Nissan Navara του 2025 αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με μια τολμηρή, τετράγωνη σχεδίαση που συνδυάζει τις off road δυνατότητες με τη σύγχρονη αισθητική.

Advertisement
Advertisement

Το μπροστινό μέρος θα διαθέτει μια μεγάλη μάσκα, νέους προβολείς LED με επένδυση χρωμίου και έναν μεγάλο προφυλακτήρα.

Το πλευρικό προφίλ παρουσιάζει ένα εφέ αιωρούμενης οροφής, ενώ η πίσω σχεδίαση θα έχει στιλιστικά στοιχεία από το νέο Triton.

Στο εσωτερικό, το Navara στοχεύει να αναβαθμίσει την εμπειρία της καμπίνας με βελτιωμένους χώρους και τεχνολογία.

Advertisement

Θα υπάρχουν μεγάλες οθόνες infotainment να κυριαρχούν στο εσωτερικό, προσφέροντας μια συνδεδεμένη και μοντέρνα αίσθηση.

Το νέο Navara θα βασίζεται σε μια διαφορετική πλατφόρμα, γνωστή ως P20, αν και παραμένει ασαφές αν αυτή είναι κοινή με το νέο Mitsubishi Triton ως μέρος της συμμαχίας Renault-Nissan-Mitsubishi.

Advertisement

Οι επιλογές κίνησης θα περιλαμβάνουν πιθανότατα έναν 2,4-λίτρων turbo-diesel κινητήρα με απόδοση πάνω από 200 ίππους, με σχέδια για plug-in υβριδικές και πλήρως ηλεκτρικές εκδόσεις για την κάλυψη των ολοένα και αυστηρότερων κανονισμών εκπομπών ρύπων.

Το Navara του 2025 θα ανταγωνιστεί άλλα μεσαίου μεγέθους φορτηγά pick-up όπως το Ford Ranger, το Toyota Hilux και το Mitsubishi Triton.

Το επίσημο λανσάρισμα αναμένεται αργότερα μέσα στο έτος, όταν και θα αποφασιστεί αν θα έρθει και στην Ευρώπη.

Advertisement