Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οδηγός ασφάλειας καινούργιου αυτοκινήτου: Τα σημεία που πρέπει να προσέξεις

Ελλάδα 15:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οδηγός ασφάλειας καινούργιου αυτοκινήτου: Τα σημεία που πρέπει να προσέξεις

ΝΕΑ

Οδηγός ασφάλειας καινούργιου αυτοκινήτου: Τα σημεία που πρέπει να προσέξεις

ΝΕΑ

Η ασφάλεια ενός καινούργιου αυτοκινήτου είναι ένα εξαιρετικά σημαντική και πολλές φορές δεν αντιμετωπίζεται με τη δέουσα προσοχή.

Advertisement
Advertisement

Πολύ συχνά η ασφάλεια ενός καινούργιου αυτοκινήτου προσφέρεται από την εκάστοτε αντιπροσωπεία που έχει αγοραστεί το όχημα ή από την τράπεζα που έχει χρηματοδοτήσει την αγορά του, αν και υπάρχουν περιπτώσεις που δεν καλύπτει επαρκώς τον ιδιοκτήτη του.

Για τις ασφαλιστικές εταιρείες, όπως η NŌS INSURANCE SERVICES, το καινούργιο αυτοκίνητο είναι αυτό που μόλις αγοράστηκε.

Ποιες είναι οι SOS καλύψεις στην ασφάλεια καινούργιου αυτοκινήτου

Η NŌS INSURANCE SERVICES φροντίζει πάνω απ’ όλα να αποτελέσει την ασφαλή επιλογή στον ιδιοκτήτη του καινούργιου αυτοκινήτου παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις για τις ανάγκες του, μέσα από ένα μεγάλο εύρος από ασφαλιστικές υπηρεσίες, πέραν της βασικής και μικτής ασφάλειας.

  • Κάλυψη οδικής βοήθειας στην περίπτωση τροχαίου ατυχήματος ή ακινητοποίησης.
  • Κάλυψη ολικής και μερικής κλοπής.
  • Κάλυψη πυρκαγιάς.
  • Κάλυψη θραύσης κρυστάλλων.
  • Κάλυψη νομικής προστασίας με τις απαραίτητες ενέργειες που χρειάζονται για να διεκδικήσει ο κάτοχος του καινούργιου αυτοκινήτου κάθε νόμιμη αποζημίωση.

Τι καλύπτει η βασική ασφάλεια καινούργιου αυτοκινήτου

Advertisement
Advertisement

Η βασική ασφάλεια καινούργιου αυτοκινήτου είναι υποχρεωτική στην ασφάλιση αστικής ευθύνης και καλύπτει την αποζημίωση τρίτων παθόντων, ζημιές που θα προκληθούν από την κυκλοφορία του αυτοκινήτου (σωματικές βλάβες ή απώλεια ζωής, καθώς και για υλικές ζημιές).

Τι καλύπτει η μικτή ασφάλεια καινούργιου αυτοκινήτου

Η μικτή ασφάλεια καινούργιου αυτοκινήτου καλύπτει τις υλικές ζημιές που θα προκληθούν στο ασφαλισμένο όχημα από πρόσκρουση, σύγκρουση, ανατροπή, εκτροπή.

Σε τι τιμές κυμαίνεται η ασφάλεια καινούργιου αυτοκινήτου;

Η τιμή του τελικού πακέτου ασφάλισης ενός καινούργιου αυτοκινήτου εξαρτάται από διάφορα κριτήρια, όπως η διάρκεια ασφάλισης, η περιοχή διαμονής του ιδιοκτήτη, το έτος κατασκευής του οχήματος, ο τύπος και η χωρητικότητα του κινητήρα σε κ.εκ. και η αξία του. Παράλληλα, η NŌS INSURANCE SERVICES προσφέρει εκπτωτικά πακέτα σε πολύτεκνους, ανέργους, ένστολους και αγρότες, με τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Οι παγίδες που πρέπει να προσέξεις

  • Υψηλά ασφάλιστρα: Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που πρέπει να προσέξει κάποιος που θέλει να ασφαλίσει το καινούργιο του αυτοκίνητο είναι τα υψηλά ασφάλιστρα. Αυτά επηρεάζονται από την κατηγορία στην οποία ανήκει το όχημα, την ηλικία του ιδιοκτήτη/ οδηγού, την περιοχή όπου διαμένει, καθώς και τις καλύψεις. Μη διστάσετε, λοιπόν, να κάνετε τις απαραίτητες συγκρίσεις μεταξύ των εταιρειών. Η NŌS INSURANCE SERVICES προσφέρει εγγυημένες τιμές, έχοντας ως γνώμονα τη σχέση αγοράς/υπηρεσιών.
  • Ασυνεπής κάλυψη: Για να βεβαιωθεί απόλυτα και να κατανοήσει πλήρως ο ασφαλισμένος τους όρους του συμβολαίου του, θα πρέπει να το διαβάσει προσεκτικά και να δώσει ιδιαίτερη προσοχή στις εξαιρέσεις και στους περιορισμούς κάλυψης. Η NŌS INSURANCE SERVICES κατέχοντας την απαραίτητη ακαδημαϊκή κατάρτιση και εμπειρία, διαθέτουν την τεχνογνωσία στον ασφαλιστικό τομέα για να δίνουν την καλύτερη λύση σε κάθε περίπτωση. Επίσης, η ανθρωποκεντρική λειτουργία της δημιούργησε μια ομάδα από προσωπικούς συμβούλους με αναμφισβήτητη ικανότητα στην προσφορά εξατομικευμένων λύσεων, ενεργώντας με διαφάνεια, αμεσότητα και αποτελεσματικότητα.
  • Πέραν των παραπάνω: O κάτοχος ενός καινούργιου αυτοκινήτου θα πρέπει να είναι σίγουρος ότι το ασφαλιστήριο συμβόλαιο θα πρέπει να έχει εκδοθεί αποκλειστικά και μόνο από τη NŌS INSURANCE SERVICES και φέρει την υπογραφή του νόμιμου εκπροσώπου της, διαφορετικά δεν έχει καμία ισχύ. Στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο περιγράφονται οι κίνδυνοι για τους οποίους καλύπτεται ο ασφαλισμένος καθώς και τα ποσά για τα οποία του παρέχεται η ασφαλιστική κάλυψη.
Advertisement

*ισχύουν όροι, προϋποθέσεις και εξαιρέσεις

Ασφάλεια καινούργιου αυτοκινήτου από τη NŌS INSURANCE SERVICES, γιατί θέλεις το καλύτερο για το όχημά σου

Η NŌS INSURANCE SERVICES αποτελεί ένα από τα κορυφαία ονόματα στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές που συνεργάζεται με περισσότερους από 2.000 πράκτορες, έχοντας παρουσία σε όλη την Ελλάδα με γεωγραφική κάλυψη του 95% της επικράτειας.

Advertisement

Παράλληλα διαθέτει ένα από τα πιο οργανωμένα τμήματα αποζημιώσεων στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, το οποίο έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταχύτατη εξυπηρέτηση πελατών και στην εύρεση λύσεων για την άμεση αποπληρωμή των ζημιών.

Η επικοινωνία με τη ΝŌS INSURANCE SERVICES μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή, είτε συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας, μέσω της ιστοσελίδας www.noslg.com, είτε μέσω τηλεφωνικού κέντρου (+30 210 9309300) από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 8:30-21:00, Σάββατο 10:00-15:00.