Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο βασιλιάς του κιτς τα… έβαλε με μια Alfa Romeo Stelvio! (+video)

Ελλάδα 7:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο βασιλιάς του κιτς τα… έβαλε με μια Alfa Romeo Stelvio! (+video)

ΝΕΑ

Ο βασιλιάς του κιτς τα… έβαλε με μια Alfa Romeo Stelvio! (+video)

ΝΕΑ

Αν υπήρχε εισαγγελέας αισθητικής, θα έπρεπε να κινηθεί αυτεπάγγελτα για τον ιδιοκτήτη αυτού του ιταλικού SUV.

Advertisement
Advertisement

Δεν ανακαλύπτει κάποιος εκ νέου την Αμερική (και δεν υπάρχει λόγος άλλωστε…), αν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ένα μεγάλο μέρος των aftermarket μετατροπών, όχι απλώς δεν αναδεικνόυν, αλλά πολλάκις κακοποιούν την αισθητική των αυτοκινήτων.

Πάρτε παράδειγμα, την Alfa Romeo Stelvio, στις φωτογραφίες που παραθέτουμε. Αυτό το κατά τα άλλα εξαιρετικό ιταλικό premium compact crossover συνάντησε την… επιτομή του κιτς, στον ιδιοκτήτη του, που ήθελε, με το δικό του «απαράμιλλο» τρόπο, το αυτοκίνητό του να ξεχωρίζει. Ξεπερνώντας τη βαφή με το μπλε χρώμιο, το μάτι και του πλέον διακριτικού πέφτει στους κωμικοτραγικούς τροχούς, με διάμετρο τουλάχιστον 30 ιντσών!

Οι ζάντες έχουν χρυσό φινίρισμα, ασημί χείλη και μερικές μπλε πινελιές για να τα δένουν με το φανταχτερό εξωτερικό του SUV. Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου επέλεξε επίσης τα φιμέ τζάμια, τα οποία είναι μάλλον η λιγότερο αντιαισθητική «πινελιά» αυτού του «έργου».

Advertisement
Advertisement

Αν νομίζετε ότι η κακοποίηση της Stelvio σταματά εδώ, κάνετε λάθος. Λοιπόν, συνεχίζει και στο εσωτερικό με αυτά τα μπλε πατάκια δαπέδου που διαθέτουν διαμαντένιο γύψο. Η κεντρική κονσόλα φιλοξενεί μια μεγάλη θήκη για gadget και η γελοιότητα συνεχίζεται πιο πίσω. Θα πρέπει να ανοίξετε την πόρτα του χώρου αποσκευών για το επόμενο σκέλος, καθώς έχει γεμίσει με ένα προσαρμοσμένο κιβώτιο που φιλοξενεί πολλά ηχεία.

Έτσι, αυτή η Alfa Romeo Stelvio δεν είναι μόνο φρικτή και τρομερή στην οδήγηση, λόγω των μεγάλων τροχών που έχουν καταστρέψει την άνεση, αλλά και πολύ λιγότερο πρακτική από ό,τι ήταν όταν βγήκε από τη γραμμή παραγωγής, στο εργοστάσιο του Lazio στην Ιταλία.