Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο Ρονάλντο έφτασε το 1 δισεκατομμύριο followers!

Ελλάδα 22:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Ρονάλντο έφτασε το 1 δισεκατομμύριο followers!

ΝΕΑ

Ο Ρονάλντο έφτασε το 1 δισεκατομμύριο followers!

ΝΕΑ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει να γράφει ιστορία, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Advertisement
Advertisement

Μετά την επίτευξη του ορόσημου των 900 γκολ στην καριέρα του, ο Πορτογάλος αστέρας σημείωσε ένα νέο επίτευγμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κατακτώντας τον τίτλο του πρώτου ανθρώπου με 1 δισεκατομμύριο ακόλουθους σε όλες τις πλατφόρμες.

Η επιτυχία αυτή έρχεται λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του νέου καναλιού του στο YouTube, το οποίο από την πρώτη μέρα απέκτησε 15 εκατομμύρια συνδρομητές και έφτασε τα 50 εκατομμύρια την πρώτη εβδομάδα. Σήμερα, το κανάλι έχει ήδη ξεπεράσει τα 60 εκατομμύρια.

Η μεγαλύτερη μερίδα των ακολούθων του Ρονάλντο συγκεντρώνεται στο Instagram, με 639 εκατομμύρια άτομα να τον ακολουθούν, αριθμός που αντιπροσωπεύει περίπου το 8% του παγκόσμιου πληθυσμού.

Advertisement
Advertisement

Ακολουθεί το Facebook με 170,5 εκατομμύρια και το X (πρώην Twitter) με 113 εκατομμύρια. Παράλληλα, ο CR7 διατηρεί μικρότερη παρουσία σε δύο κινεζικές πλατφόρμες, το Weibo και το Kuaishou.

Στην κορυφή της λίστας με τους περισσότερους ακολούθους, ο Ρονάλντο ξεπερνά σημαντικά τον ανταγωνισμό. Ο Λιονέλ Μέσι καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση με περίπου 500 εκατομμύρια followers, ενώ η Σελένα Γκόμες, η Κάιλι Τζένερ και ο Ντουέιν «The Rock» Τζόνσον συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα με αριθμούς που κυμαίνονται από 395 έως 424 εκατομμύρια.

Σε ανάρτησή του στο X, ο Ρονάλντο ευχαρίστησε τους ακολούθους του για την υποστήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια. «Γράψαμε ιστορία – 1 δισεκατομμύριο followers! Αυτό είναι κάτι περισσότερο από ένας αριθμός, είναι απόδειξη της κοινής μας αγάπης για το ποδόσφαιρο και όχι μόνο», ανέφερε. Προσθέτοντας πως το ταξίδι του από τους δρόμους της Μαδέιρα μέχρι τις μεγαλύτερες σκηνές του κόσμου έχει συντελεστεί χάρη στην υποστήριξη των θαυμαστών του.

Advertisement

Ο Ρονάλντο δεν δείχνει κανένα σημάδι να επιβραδύνει και, όπως δηλώνει, τα καλύτερα έρχονται, τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στην ψηφιακή του παρουσία.