Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο Όμιλος Πέτρος Πετρόπουλος στην AUTO ATHINA 2024

Ελλάδα 18:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Όμιλος Πέτρος Πετρόπουλος στην AUTO ATHINA 2024

ΝΕΑ

Ο Όμιλος Πέτρος Πετρόπουλος στην AUTO ATHINA 2024

ΝΕΑ

Ο Όμιλος Πέτρος Πετρόπουλος, εκπροσωπεί περισσότερα από 30 κορυφαία brands οχημάτων και μηχανημάτων και διανύοντας τον δεύτερο αιώνα της ιστορίας του, εισέρχεται δυναμικά στη νέα εποχή.

Advertisement
Advertisement

Ο Όμιλος Πέτρος Πετρόπουλος, με πάνω από έναν αιώνα ιστορίας στον χώρο της αυτοκίνησης και των μηχανημάτων, συμμετέχει στην AUTOATHINA 2024 με μια καινοτόμα προσέγγιση που εστιάζει στο μέλλον.

Η στρατηγική του Ομίλου επικεντρώνεται σε βιώσιμες λύσεις που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής, δίνοντας έμφαση στην ηλεκτροκίνηση, τις νέες μορφές ενέργειας και τις τεχνολογίες που μειώνουν το περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Ταυτόχρονα, ο Όμιλος φροντίζει να ενισχύει την εμπειρία του καταναλωτή με την παροχή εξειδικευμένων λύσεων και προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα αναγκών, από ιδιώτες έως επαγγελματίες.

Advertisement
Advertisement

Η έκθεση αποτελεί μια πλατφόρμα για τον Όμιλο να παρουσιάσει τις λύσεις που ήδη υλοποιούνται, αλλά και τις μελλοντικές καινοτομίες που θα επηρεάσουν τη καθημερινότητά μας. Μέσω της χρήσης σύγχρονων τεχνολογιών όπως η VR 360, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν πώς η εταιρεία συνεισφέρει στον μετασχηματισμό της αυτοκίνησης και της ενέργειας.

Η συμμετοχή στην AUTOATHINA 2024 επισημαίνει τη δέσμευση του Ομίλου Πέτρος Πετρόπουλος να παραμείνει στην αιχμή των τεχνολογικών εξελίξεων και να ηγηθεί στον χώρο της νέας αυτοκίνησης. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το σύνολο των δραστηριοτήτων του Ομίλου και να δουν από κοντά τις καινοτομίες που διαμορφώνουν το μέλλον των μετακινήσεων.