Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο νέος πρόεδρος της ΑΕΚ Μάριος Ηλιόπουλος τρέχει σε αγώνες με Ford Fiesta 650 ίππων (+video)

Ελλάδα 9:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο νέος πρόεδρος της ΑΕΚ Μάριος Ηλιόπουλος τρέχει σε αγώνες με Ford Fiesta 650 ίππων (+video)

ΝΕΑ

Ο νέος πρόεδρος της ΑΕΚ Μάριος Ηλιόπουλος τρέχει σε αγώνες με Ford Fiesta 650 ίππων (+video)

ΝΕΑ

Η αξία του αγωνιστικού με το οποίο τρέχει στους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων o super Mario ξεπερνά το μισό εκατομμύριο ευρώ…

Advertisement
Advertisement

Συνήθως το όνομα του Μάριου Ηλιόπουλου φιγουράρει στην κορυφή των αγώνων αυτοκινήτου καθώς τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων. Πλέον μονοπωλεί το ενδιαφέρον του αθλητικού ρεπορτάζ καθώς είναι ο νέος Πρόεδρος της ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΕΚ. Όσοι τον ξέρουν καλά, γνωρίζουν πως ο ίδιος δεν συμβιβάζεται ποτέ με τη… δεύτερη θέση, καθώς η κορυφή είναι το μόνο που τον ενδιαφέρει.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος είναι ο ιδιοκτήτης της Seajets, της εταιρείας που διαθέτει τα περισσότερα ταχύπλοα επιβατικά σκάφη στον κόσμο. Το παλμαρέ του είναι γεμάτο από διακρίσεις, νίκες και τίτλους από αγώνες αυτοκινήτου ενώ αυτό που τον χαρακτηρίζει είναι πως στοχεύει μόνο στην κορυφή και τους αρέσει ο υγιής ανταγωνισμός.

Αυτός είναι και ο λόγος που πάντα έτρεχε και τρέχει στην πιο δύσκολη κατηγορία, με τον μεγαλύτερο ανταγωνισμό ενώ όσοι έχουν προσπαθήσει να βρεθούν απέναντί του, στο τέλος… υποχωρούν.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος λίγο πριν φορέσει την αγωνιστική του φόρμα…
Advertisement
Advertisement

Ο Super Mario τρέχει μόνο για τη νίκη

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό του οδηγού αγώνων Λεωνίδα Κύρκου που έχει να κατακτήσει τίτλο από τότε που ξεκίνησε και πάλι ενεργά να συμμετέχει στους αγώνες ο Super Mario, όπως τον αποκαλούν όσοι ασχολούνται με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

To συγκεκριμένο Ford Fiesta Rallycross είναι το απόλυτο αγωνιστικό που τρέχει στους ελληνικούς αγώνες…

Έχει μεγάλη συλλογή αυτοκινήτων…

Ο νέος πρόεδρος της ΑΕΚ, έχει στην κατοχή του μία κορυφαία συλλογή αυτοκινήτων, ενώ στους αγώνες συμμετέχει με το πιο εξελιγμένο αγωνιστικό αυτοκίνητο που υπάρχει στην Ελλάδα.

Advertisement

Ο λόγος για ένα Ford Fiesta Rallycross, που «χτίστηκε» σε διάστημα 2,5 ετών σε συνεργασία με την Ford M-Sport αλλά και κορυφαίους ευρωπαϊκούς οίκους αυτοκινήτου. Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που ξεκίνησε ο αείμνηστος μηχανικός και αδερφικός του φίλος Μελέτης Καρατεκίδης και ολοκληρώθηκε μετά από χρόνια, μέχρι να εμφανιστεί και να κοσμεί τους ελληνικούς αγώνες.

Το απόλυτο όιπλο με το οποίο τρέχει ο Super Mario έχουν επιμεληθεί οι κορυφαίοι ευρωπαικοί οίκοι που ασχολούνται με τους αγώνες

Το απόλυτο αγωνιστικό όχημα…

Με αυτό το αγωνιστικό, η ισχύς του οποίου φτάνει τα 650 άλογα, ο Μάριος Ηλιόπουλος σαρώνει τα βουνά της Ελλάδας και προσφέρει απίστευτο θέαμα στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Advertisement

Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε το κορυφαίο αγωνιστικό όχημα το οποίο εμφανίστηκε το 2023 στους αγώνες αλλά και τον Μάριο Ηλιόπουλο να μιλά γι’ αυτό.

Advertisement