Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο Μασκ διαφημίζει ο ίδιος το Cybertruck! (+video)

Ελλάδα 13:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Μασκ διαφημίζει ο ίδιος το Cybertruck! (+video)

ΝΕΑ

Ο Μασκ διαφημίζει ο ίδιος το Cybertruck! (+video)

ΝΕΑ

Παρά τα προβλήματα που υπάρχουν γύρω από την έναρξη παραγωγής του Cybertruck, o Μασκ φρόντισε να το διαφημίσει με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Advertisement
Advertisement

Ο Μασκ έκανε μια έξυπνη κίνηση μάρκετινγκ στο Grand Prix της Φόρμουλα 1 στις ΗΠΑ στο Όστιν του Τέξας, φτάνοντας με ένα Cybertruck, το πολυδιαφημισμένο αμιγώς ηλεκτρικό pickup της Tesla.

Παρά τις εκκλήσεις των οπαδών της Tesla να επενδύσει στη διαφήμιση, ο Μασκ πήρε την κατάσταση στα χέρια του.

Το Cybertruck, σταθμευμένο σε περίοπτη θέση κοντά στις κερκίδες σε μια εκδήλωση που παρακολούθησαν περισσότεροι από 400.000 άνθρωποι, τράβηξε όλη την προσοχή.

Advertisement
Advertisement

Η νίκη του Max Verstappen στο Γκραν Πρι σηματοδότησε την 50η νίκη του σε αγώνα, εξασφαλίζοντας την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μέσα στον ενθουσιασμό, ο Μασκ εθεάθη να παρακολουθεί τον αγώνα με το παιδί του από το Cybertruck.

Αυτή η δημόσια εμφάνιση παρουσίασε το μοναδικό pick up της Tesla σε ένα μεγάλο κοινό, εισάγοντας ενδεχομένως πολλούς στη μάρκα χωρίς επίσημη διαφημιστική καμπάνια.

Advertisement

Η κίνηση αυτή ακολούθησε μια δύσκολη περίοδο για την Tesla, με ανησυχίες για την οικονομία, μειώσεις τιμών και πτώση των τιμών των μετοχών.

Οι προκλήσεις στην παραγωγή του Cybertruck και η πρόσφατη δήλωση του Μασκ σχετικά με την αναθεώρηση της τιμής του από τα 39.900 δολάρια που είχε αρχικά υποσχεθεί, αύξησαν τις αβεβαιότητες.

Advertisement

Η εκδήλωση άφησε να εννοηθεί μια πιθανή αλλαγή στην τιμολόγηση του Cybertruck, πιθανότατα ευθυγραμμίζοντάς την με το κόστος του Model X.

Η επερχόμενη εκδήλωση παράδοσης της Tesla στις 30 Νοεμβρίου ενδέχεται να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ίλον Μασκ: Σκάψαμε τον ίδιο μας το λάκκο
Μπύρα ή… Tesla Cybertruck;
Πλησιάζει η ώρα του Tesla Cybertruck