Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς καρφώνει στα μούτρα επιτήδειου dealer! (+video)

Ελλάδα 21:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς καρφώνει στα μούτρα επιτήδειου dealer! (+video)

ΝΕΑ

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς καρφώνει στα μούτρα επιτήδειου dealer! (+video)

ΝΕΑ

Λένε ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και όταν τα βάζειςε με το «Βασιλιά», ο κίνδυνος να εκτεθείς είναι πολύ μεγάλος.

Advertisement
Advertisement

Πολλές αντιπροσωπείες αυτοκινήτων εκμεταλλεύονται τη συνεργασία τους ή μια αγοραπωλησία με διασημότητες, για να ανεβάσουν τις μετοχές και το πρεστίζ τους. Θεμιτό.

Υπάρχει, όμως, μια ειδοποιός διαφορά… Θα πρέπει όλα αυτά να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, γιατί σε αντίθετη περίπτωση, πέραν από το αθέμιτο, εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα! Όπως αυτή η αντιπροσωπεία μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, στο Ρίβερσαϊντ της Καλιφόρνια, που ανέβασε fake story στο Instagram, συγχαίροντας τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, για την επιλογή του να αγοράσει μια Bugatti, από τη συλλογή της…

Ο εν λόγω αντιπρόσωπος είναι η Effortless Motors (EF), με επικεφαλής τον Ντάνιελ Ουμπάριο. Δύο ημέρες αργότερα, η ανάρτηση έγινε αντιληπτή από τον μεγάλο άσο του ΝΒΑ, ο οποίος με μια οργισμένη αντίδραση, αποκαλώντας την εταιρεία «ψεύτες», διέψευσε οποιαδήποτε σχέση μαζί τους και φυσικά ότι δεν αγόρασε ποτέ καμία Bugatti.

Advertisement
Advertisement

Το χειρότερο, βεβαίως, για την αντιπροσωπεία, είναι ότι άσος των Λος Άντζελες Λέικερς, έχει αναρίθμητους fans, οι οποίοι προσχώρησαν σε μια μαζική και συντονισμένη διαδικτυακή επίθεση στην εταιρεία, όπου πέραν των… κοσμητικών χαρακτηρισμών, της έκαναν και μια μνημειώδη δυσφήμιση!

Μετά απ’ όλα αυτά, η Effortless Motors (EF), αναγκάστηκε να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη, επιρρίπτοντας πάντως την ευθύνη σε έναν… νεοπροσληφθέντα ασκούμενο υπάλληλο του τμήματος μάρκετινγκ.

Μάλιστα, δημοσίευσε και ένα απολογητικό βίντεο, με πρωταγωνιστή έναν άλλο, παλαίμαχο άσο του ΝΒΑ, τον Σακίλ Ο’Νιλ.