Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

O IShowSpeed πηδάει ακόμα και… Lamborghini (+video)

Ελλάδα 1:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O IShowSpeed πηδάει ακόμα και… Lamborghini (+video)

ΝΕΑ

O IShowSpeed πηδάει ακόμα και… Lamborghini (+video)

ΝΕΑ

Ο διάσημος YouTuber αποφάσισε να πηδήξει πάνω από την Lamborghini Huaracan του που έχει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο καπό.

Advertisement
Advertisement

Με τον διάσημο YouTuber IShowSpeed ασχοληθήκαμε αρκετά στις αρχές του καλοκαιριού όταν επισκέφτηκε τη χώρα μας. Ο 19χρονος έχει γίνει γνωστός για τα τρελά του σόου στα βίντεο που ποστάρει και το τελευταίο του ήταν πολύ εντυπωσιακό μεν, αλλά αρκετά επικίνδυνο.

Ο Ντάρεν – όπως είναι το κανονικό του όνομα – αποφάσισε σε συνεργασία με τον πατέρα του να πηδήξει πάνω από την Lamborghini Huracan του την ώρα που το αυτοκίνητο κατευθυνόταν προς τα πάνω του. Οδηγός της Lamborghini ήταν ο πατέρας του ο οποίος κινήθηκε σε έναν μικρό δρόμο προς το μέρος του YouTuber.

Εκείνος με ένα μεγάλο άλμα καταφέρνει να περάσει πάνω από την Lambo πανηγυρίζοντας στη συνέχεια με το γνωστό «Shooooo» του Κριστιάνο Ρονάλντο. Να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο ότι η Huracan που απέκτησε τον περασμένο Μάρτιο ο YouTuber έχει ιδιαίτερο διπλό χρωματισμό, ειδική παραγγελία με ένα μεγάλο γραφικό στο καπό που δείχνει τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πανηγυρίζει.

Advertisement
Advertisement

Ο IShowSpeed πόσταρε και δύο αποτυχημένες προσπάθειες που είχε στην προσπάθεια να πετύχει το άλμα. Θα πρότεινα πάντως να μην επιχειρήσετε κάτι τέτοιο στο σπίτι…