Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Nissan MyRoom: Ζεις το μύθο σου, παντού!

Ελλάδα 22:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Nissan MyRoom: Ζεις το μύθο σου, παντού!

ΝΕΑ

Nissan MyRoom: Ζεις το μύθο σου, παντού!

ΝΕΑ

Η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία αποδεικνύει ότι η φιλοσοφία #vanlife, δεν ήταν απλώς μια μόδα.

Advertisement
Advertisement

Αυτή η προσέγγιση του τρόπου ζωής δεν μας ενθαρρύνει να συμβιβαζόμαστε με το κατώτερο, το υποτονικό ή τη γενική κατάσταση έλλειψης, αλλά στοχεύει να αποδείξει ότι ο μινιμαλισμός μπορεί να είναι εξίσου αποτελεσματικός, αν όχι περισσότερο, από κάθε τι άλλο. Less is more, όπως ορίζει η γνωστή ρήση και η Nissan φαίνεται ότι το έχει αφουγραστεί.

Η τάση #vanlife ξεκίνησε με το πρώτο κύμα ταξιδιωτικών περιορισμών που επιβλήθηκαν από τη παγκόσμια υγειονομική κρίση του 2020. Αν και περιγράφεται από πολλούς ως «μόδα», η αποδοχή από σημαντικό ποσοστό ταξιδιωτών και κυρίως η διάρκεια ζωής της, καταδεικνύει ότι δεν είναι μόδα, τουλάχιστον ως προς τη στενότητα των χρονικών ορίων.

Το όχημά σου, δεν είναι μόνο το μέσο μεταφοράς, αλλά και ο χώρος διαμονής σου, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, Και υπό αυτή την έννοια, το ότι το νέο Nissan MyRoom Camper Van, θα περιοριστεί μόνο στην ιαπωνική αγορά, είναι μια λεπτομέρεια με μικρή σημασία.

Advertisement
Advertisement

Η Nissan ανακοίνωσε ότι το πρωτότυπο MyRoom του 2022, το οποίο παρουσιάστηκε επίσημα ως μοντέλο περιορισμένης έκδοσης βασισμένο στην έκτη γενιά Caravan στα τέλη του περασμένου έτους, μπαίνει τώρα σε πλήρη παραγωγή. Το Nissan MyRoom θα είναι διαθέσιμο σε τοπικούς αντιπροσώπους αργότερα φέτος και σύμφωνα με την ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία, δεν προβλέπεται να λανσαριστεί σε διεθνείς αγορές, παρότι η τάση (vanlife) δεν περιορίζεται στα όρια της χώρας του ανατέλλοντος ήλιου.

Το MyRoom, που κινείται με ένα εξελιγμένο ηλεκτρικό σύστημα κίνησης από το τελευταίο Nissan Leaf, είναι ακριβώς αυτό που δηλώνει η ονομασία του: ένα δωμάτιο με ρόδες!

Ως εκ τούτου, διαθέτει αρθρωτό σχεδιασμό που προσφέρει ένα άνετο υπνοδωμάτιο και έναν ξεχωριστό χώρο που λειτουργεί ως σαλόνι, τραπεζαρία ή χώρος εργασίας, όχι όμως ταυτόχρονα. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά του είναι το μινιμαλιστικό, αρκετά κομψό στυλ με ξύλινη επένδυση και απλά υφάσματα, που είναι προφανώς μια επιλογή που προορίζεται να δημιουργήσει τη συγκεκριμένη ατμόσφαιρα που μπορείτε να βρείτε μόνο στα δωμάτια ξενοδοχείων και στα καταφύγια σπα.