Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο teaser για τη διάδοχο της Bugatti Chiron (+video)

Ελλάδα 10:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο teaser για τη διάδοχο της Bugatti Chiron (+video)

ΝΕΑ

Νέο teaser για τη διάδοχο της Bugatti Chiron (+video)

ΝΕΑ

Στις 20 Ιουνίου η γαλλική μάρκα αποκαλύπτει το νέο hypercar, συνεχίζοντας να δίνει… τροφή με το σταγονόμετρο.

Advertisement
Advertisement

Η Chiron Super Sport L’Ultime ήταν η τελευταία μονάδα του hypercar, το οποίο βγήκε από το ατελιέ της Bugatti, στο Molsheim. Ήταν το αυτοκίνητο υπ’ αριθμόν 500 και οριοθέτησε το πέρασμά του στην ιστορία. Αυτό σημαίνει ότι έχει έρθει η ώρα για τη διάδοχό της.

Πλησιάζοντας προς την 20ή Ιουνίου, όταν η γαλλική μάρκα θα αποκαλύψει το επόμενο hypercar, δίδεται στη δημοσιότητα μία ακόμα προεπισκόπηση, που επιβεβαιώνει ότι η Bugatti, τουλάχιστον ως προς το σχεδιαστικό κομμάτι, δεν θα αποκλίνει σημαντικά από τις βασικές αρχές της.

Προηγούμενα teaser μας έδειξαν ότι η μάρκα, με βάση το Molsheim, θα επιμείνει σε μια κομψή μάσκα από πέταλο και το χαρακτηριστικό κόκκινο σήμα «macaron», στην μπροστινή όψη. Μεγάλο ενδιαφέρον, με βάση το τελευταίο teaser, έχει τι πίσω μέρος, με τα φωτιστικά σώματα να τονίζουν το όνομα της μάρκας, ενώ είναι ξεκάθαρες οι επιρροές, τόσο από την Mistral, όσο και από τη Divo. Γνωρίζουμε ότι ο κινητήρας W16, ένα αριστούργημα της μηχανικής, θα υποκύψει για να ανοίξει τον χώρο για έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα V16.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες, η χωρητικότητά του θα είναι 8,3 λίτρα και θα συνδυάζεται με τρεις ηλεκτροκινητήρες. Ο θερμικός κινητήρας αναμένεται να αποδίδει περίπου 1.000 ίππους και η μέγιστη συνδυαζόμενη ισχύς του θα ξεπερνά τους 1.800 ίππους. Ο «κόφτης» ίσως είναι στις 9.500 σ.α.λ.